20 yıldır sadece eser ve hizmet siyaseti yaptık

Daha büyük hayallerimiz var

AK Parti Bartın İl Başkanı Yaşar Arslan, AK Parti'nin 20 yıldır sadece eser ve hizmet siyasetiyle Türkiye'de neler başarılabileceğini cümle âleme gösterdiğini belirterek, Türkiye Yüzyılı'nı da eser ve hizmet siyaseti üzerinden yükselteceklerini ifade etti. Arslan, “Milletvekili adaylarımızı da en güçlü şekilde meclise göndererek sevdalısı olduğumuz bu aziz şehri en güzel hizmetlerle buluşturacağız” dedi. 
Milletvekili adayları Yusuf Ziya Aldatmaz ve Turhan Kalaycı ile birlikte Köy köy gezerek seçim turlarına devam eden Arslan, “AK Parti kurulduğu günden bu yana her zaman vatandaşlarımızın, talep ve sorunlarını yerinde dinlemiştir. Aldığı talepleri ise çözüme kısa sürede kavuşturmak içinde harekete geçerek, her zaman vatandaşının yanında olmuştur. Köylerimizin genel sorunları ve taleplerinin yanı sıra vatandaşlarımızın da istek ve dileklerini alıyoruz. Ziyaretlerimizde bunların tamamını çözüme kavuşturmaya gayret ediyoruz. Milletimize hizmet etme amacıyla, durmadan yorulmadan da ziyaretlerimize çalışmalarımıza devam edeceğiz" dedi.
“Ülkemizi hedeflerine ulaştıracağız”
14 Mayıs sonrasının Türkiye için bir şahlanış dönemi olacağını belirten Arslan, "Cumhur İttifakı çok daha farklı bir heyecanla, çok daha farklı bir direniş, kadroyla birlikte iş başına inşallah gelecek. Ve edinilen tecrübeler var. Cumhur İttifakı'nda böyle bir tecrübe var. Bu tecrübe bir zenginliktir" dedi. Bu tecrübeyle birlikte geleceğe yürüyeceklerini söyleyen Arslan, "İktidarımızla beraber ülkemizi bu teröristlere, bunların kırpıntılarına filan asla teslim etmeden emin adımlarla yolumuza devam edeceğiz. Yeter ki milletim bize 'yürü' desin. Yürüyeceksin, millet yürüyecek arkandan desin. Ve biz de Türkiye'yi muasır medeniyetler seviyesinin üstüne inşallah çıkartacağız" şeklinde konuştu.
“Daha büyük hayallerimiz var”
Bartın’ı da güzel hizmetlerle buluşturmaya devam edeceklerini kaydeden Arslan, “AK Parti olarak 21 yılda ülkemize kazandırdığımız hizmetlerle ülkemizi muasır medeniyetler seviyesine taşıyarak, Türkiye Yüzyılı’nın fitilini ateşledik. Cumhurbaşkanımızın liderliğinde hayal dahi edemediğimiz yatırımları hayata geçirdik. Milli otomobilimiz TOGG 60 yıllık hayalimizdi gerçek oldu. Kendi doğal gazımızı devreye aldık. Savunma sanayide hızla söz sahibi bir ülke konumuna yükseliyoruz. Sağlıkta büyük bir dönüşüm yaşadık. Gençlerimizin ufkunu aydınlatan nice hizmetleri hayata geçirdik. Şimdi geleceğimiz için daha büyük hayallerimiz var. Bunun için de daha çok çalışmamız gerekiyor. 14 Mayıs Seçimleri'nin ardından geleceğin güçlü ve büyük Türkiye’sini inşa etmek için ülkemizin kaosa sürüklenmemesi ve istikrarın devam etmesi için milletimizle bir ve beraber olarak Cumhurbaşkanımızla yola devam edeceğiz. Milletimize güveniyoruz, 14 Mayıs’ta Bartın olarak Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a en güçlü desteği vereceğiz, mecliste en yüksek çoğunluğu sağlayarak elini güçlendireceğiz. Milletvekili adaylarımızı en güçlü şekilde Meclise göndererek sevdalısı olduğumuz bu aziz şehri en güzel hizmetlerle buluşturacağız.” diye konuştu.

20 yıldır sadece eser ve hizmet siyaseti yaptık
20 yıldır sadece eser ve hizmet siyaseti yaptık
20 yıldır sadece eser ve hizmet siyaseti yaptık
20 yıldır sadece eser ve hizmet siyaseti yaptık
20 yıldır sadece eser ve hizmet siyaseti yaptık
20 yıldır sadece eser ve hizmet siyaseti yaptık

Bakmadan Geçme