54 Umre Yolcusu Kutsal Topraklara Uğurlandı

Hisar Turizm aracılığıyla Bartın'dan 54 kişilik kafile kutsal beldelere dualarla uğurlandı.

Bartın’dan 54 kişilik umre kafilesi kutsal topraklara dualarla uğurlandı. Erenler Talebe Yurdu önünde toplanan umre hacılarının vedalaşmaları esnasında duygusal anlar yaşanırken uğurlama törenine Belediye Başkanı Cemal Akın da katıldı.
Programda Kur’anı Kerim okundu, ilahi ve tekbir getirildi. Yakınlarıyla vedalaşan umreciler gözyaşları eşliğinde kutsal topraklara yolcu edildiler.
Kastamonu hava limanından direk Medine’ye uçacak olan kafilenin umre programı 15 gün sürecek.
HİSAR TURİZM FARKI
Tam hizmet, Tam İbadet anlayışı ile en çok hac ve umre yolcusu taşıyan Hisar Turizm, THY tarafından 5. Kez birincilik ödülüne layık görüldü.
Hisar Turizm, İnanç odaklı bir firma olarak Hz. Allah’ın ve Rasulullah Efendimiz’in misafirlerine hizmet etme şuuru ile, Sünnet-i Seniyye’ye uygun hizmet anlayışı, yetenekli, tecrübeli ve yüksek ilmi değerlerle donatılmış ehil rehberler eşliğinde, modern dünyanın imkanlarından en iyi şekilde istifade ederek bütün Dünya Müslümanlarına usulüne uygun Hac ve Umre yapma imkanı sunmaktan iftihar eder.
 
Türkiye genelinde 30 ilde şubesi, binlerce fahri temsilci ve on binlerce gönül dostu ile geniş bir hizmet ağı ile Hac & Umre organizasyonunun yanında yurt dışı kültür turları da düzenleyen A grubu seyahat acentesi belgesine sahip firmamız yurt içi ve yurt dışı bütün dünya ülkelerine bilet satma ve tur organizasyonu yapabilme yetkisine sahiptir.

 

Bakmadan Geçme