Adaylığı duyuruldu, işte o açıklama

Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı açıkladı

MHP'nin bazı belediye başkan adayları belli oldu
MHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz, düzenlediği basın toplantısında belirlenen bazı belediye başkanlarının isimlerini açıkladı.
Buna göre; MHP, Bartın Belediyesi Cemal Akın, Adana Büyükşehir Belediye Başkanlığı için mevcut Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanlığı için Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanlığı için mevcut Belediye Başkanı Cengiz Ergun, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanlığı için Germencik Belediye Başkanı Ümmet Akın, , Isparta Belediyesi Yusuf Ziya Günaydın, Osmaniye Belediyesi Kadir Kara, Karabük Rafet Vergili, Polatlı Belediyesi, Mürsel Yıldızkaya, Etimesgut Belediyesi Enver Demirel, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanlığı için Serdar Sevimli'yi aday gösterecek.
Öte yandan Durmaz basın toplantısında Melih Gökçek'in adaylığına ilişkin soruya "Herhangi bir temasımız olmadı ancak bu olmayacağı anlamına da gelmez" diyerek cevağladı.
AKIN’DAN İLK AÇIKLAMA
Adaylığı kesimleşen başkan Akın yaptığı açıklamada; “31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde Milliyetçi Hareket Partisi’nden Bartın Belediye Başkanı adaylığım Genel Başkan Yardımcımız Sayın Sadir Durmaz tarafından açıklandı. Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin teveccühleri, Bartın halkımızın büyük ilgi, güven ve destekleri ile 10 yıldır devam ettirmekte olduğum Bartın Belediye Başkanlığı görevini, halkımızın tekrar teveccühleri ile; doğruluktan, dürüstlükten, çalışma azminden ayrılmadan, emrinize amade olarak sürdürmeye devam edeceğiz” dedi.


 
 

Bakmadan Geçme