Aile Hekimi riskli bir ameliyat geçirdi
Bartın'da görev yapan aile hekimi beyin kanaması sonrasında tedavi gördüğü hastanede büyük bir tehlike daha atlattı.
- 25.11.2019 20:52
- Güncelleme: 25.11.2019 20:57
- 10050
Bartın’da Gölbucağı aile sağlığı merkezinde görev yapan Doktor Abdullah Kazım Arı (40), beyin kanaması nedeniyle tedavi gördüğü Bülent Ecevit Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezinde akciğer atardamarının pıhtı atması ile tıkanması sonucunda riskli bir ameliyat geçirdi.
Dr. Abdullah Kazım Arı’nın beyin kanaması sonrası uzun süre yattığı için göğsünde ağrı hissetmesi üzerine doktorların eko yapması ile emboli geçirdiği fark edildi.
Beyin kanaması nedeniyle pıhtı ilacının verilememesi üzerine ameliyata karar verildi. “Pulmoner embolektomi' denilen yöntemle damar içindeki pıhtı küçük parçalara ayrılarak temizlendi ve atardamarın açılması sağlandı. Oldukça riskli ve başarılı bir ameliyat sonrasında doktor Arı iyileşerek servise alındı.
Akciğerine pıhtı atan doktor Abdullah Kazım Arı, riskli ameliyat sonrasında sağlığına kavuşarak normal servise alındı ve sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.
Bartın Olay Medya olarak, Doktor Abdullah Kazım Arı'ya geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.
Yorumlar / 8
-
-
MEHMET BAĞRIYANIK | 27 Kasım 2019 23:11
ALLAH ŞİFA VERSİN İNŞALLAH DUA LARIMIZ HEP AİLE HEKİMİ MİZLE
-
Necla yamakoğlu | 27 Kasım 2019 20:40
Büyük geçmiş olsun Allah acil sifa versin düyün ca çok üzüldük
-
Aliköse gökkuşağı sakinlerinden | 26 Kasım 2019 23:43
Hocama geçmiş olsun der acil şifalar dilerim
-
Ertunç | 26 Kasım 2019 20:45
Abdullah hocama acil şifalar diliyorum. İnşallah kısa süre içerisinde görevine döner inşallah...
-
Rukiye | 26 Kasım 2019 14:26
Rabbim ya Şafi ismiyle şifa versin inşallah
-
Reşit kumcu | 25 Kasım 2019 23:14
Değerli kardeşimizin hastalarının ve bizlerin duası ile inşallah şifasına en kısa sürede kavuşarak görevinin başına dönmesini Rabbimden tüm kalbimle niyaz ediyorum.O gerçekten iyi bir insan.
-
Hasan aktaş | 25 Kasım 2019 22:27
Sn hocam Abdullah beye geçmiş olsun der rabbim den acil şifalar diliyorum
Abdullah sağlam | 28 Kasım 2019 08:38
Geçmiş olsun doktor bey Acil şifalar