Aldatmaz: Bartın Hizmet bekliyor

Turizmi geliştirecek, ekonomiyi canlandıracak, şehrin sorunlarını çözecek ve istihdam alanları yaratacak projelerimizle Bartın'ı geleceğe hazırlayacağız

AK Parti Bartın Belediye Başkan Adayı Yusuf Ziya Aldatmaz 31 Mart’ın Bartın’ın gelişmesi, büyük yatırımlar ve hizmetler alması adına çok önemli bir fırsat olduğunu ifade ederek, “Turizmi geliştirecek, ekonomiyi canlandıracak, şehrin sorunlarını çözecek ve istihdam alanları yaratacak projelerimizle Bartın’ı geleceğe hazırlayacağız. Bartın hizmet bekliyor. 31 Mart’ta son yıllarda eşi benzeri görülmemiş yatırım ve hizmetlerin kapısı aralanacak. Değişimle başlayacak gelişimin kazananı Bartın olacak. Halkımız evlatlarının geleceğini düşünerek bu seçimde AK Parti diyecek.” Dedi.  

AK Parti Bartın Belediye Başkan Adayı Yusuf Ziya Aldatmaz Bartın halkının 31 Mart’ta sandığa hizmet için, gelişim ve değişim için gideceğini söyledi. Aldatmaz yaptığı açıklamada Bartın’da yaşayan 7’den 70’e tüm vatandaşların hizmet, değişim ve gelişim beklediğini ifade ederek, “Halkımız ulaşılabilir, şeffaf, katılımcı ve güçlü belediyecilik bekliyor. Bartın’da bir şeylerin değişmesini bekliyor. Şehrin gelişmesini ve büyük hizmetler almasını bekliyor. Halkımızın beklentilerini karşılayabilecek belediyecilik anlayışı AK Parti ile gerçekleşecek. Şehrimiz hak ettiği gibi yönetilip hak ettiği hizmetlere kavuşacak.” Dedi.

 

Bartın bizim evimiz, ailemiz  

Bartın’ın ekonomide ve turizmde hak ettiği yeri almasını arzuladıklarını söyleyen AK Parti Belediye Başkan Adayı Aldatmaz, “1965 yılında doğup o günden bugüne yaşamımı sürdürdüğüm Bartın’a hizmet edebilmek gayesiyle bugüne dek birçok sivil toplum kuruluşunda aktif görevler aldım. Yine doğup büyüdüğüm ve yaşamımı sürdürdüğüm bu şehre daha fazla hizmet sunabilmek için 19 yıldır siyasetle iç içeyim. 2011 yılından bu yana AK Parti ailesinde aktif olarak sürdürdüğüm siyaset yaşantım boyunca birleştirici, yapıcı ve şehre değer katan bir siyasetçi olmayı tercih ettim.  31 Mart seçimleri öncesinde teşkilatımızın desteği ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın takdirleriyle Bartın Belediye Başkan Adayı oldum. Bu kutlu dava için yola çıktığımız ilk gün “Burası bizim evimiz” dedik. Evet, Bartın bizim evimiz, ailemiz, yerimiz, yurdumuz. Biz evimize, ailemize, komşularımıza, insanlarımıza kısacası Bartın’a sevgiyle bağlıyız. Şehrimizin gelişmesini, büyümesini, ekonomide ve turizmde hak ettiği yeri almasını arzu ediyoruz.” Dedi.  

Bartın hizmet bekliyor  

Türkiye’de şehircilik ve belediyecilik anlayışının günden güne değişmesine karşın Bartın’ın bu değişime ayak uyduramadığını ve büyük hizmetlerden yararlanamadığını söyleyen Aldatmaz, “Dünyada olduğu gibi ülkemizde de şehircilik ve belediyecilik anlayışı günden güne değişiyor. Fakat Bartın’ın bu değişime ayak uyduramadığını ve büyük hizmetlerden yararlanamadığını görüyoruz. Bartın’ın değişime adapte olması gerekiyor. Bir an evvel güçlü belediyecilik anlayışıyla tanışması gerekiyor. Bartın’da değişimi ve güçlü belediyeciliği başlatma konusunda heyecanlı ve kararlıyız. Görüyoruz ki halkımız da değişim ve gelişime hazır. Bartın artık hizmet belediyeciliği istiyor, hizmet bekliyor. 31 Mart’ta halkımızın desteğiyle göreve geldiğimizde Bartın’ın hizmet özlemini sonlandıracağız. Şehrimizi çok daha güçlü ve çok daha yaşanabilir bir kent yapacağız.” Dedi.  

Sorunları çözerken Bartın’ı geleceğe hazırlayacağız  

Aldatmaz 31 Mart’ın Bartın’ın gelişmesi, büyük yatırımlar ve hizmetler alması adına çok önemli bir fırsat olduğunu da ifade ederek, “Turizmi geliştirecek, ekonomiyi canlandıracak, şehrin sorunlarını çözecek ve istihdam alanları yaratacak projelerimizle Bartın’ı geleceğe hazırlayacağız. Türkiye’de birçok şehir AK Parti’nin güçlü belediyecilik anlayışıyla kabuğunu kırıp büyüdü ve gelişti. Bugün gelişen o şehirler her yıl on binlerce öğrenciyi, yüz binlerce turisti ağırlıyor. Gelişen şehirler cazibe merkezlerine dönüşüyor. Yatırımcıların gözdesi oluyor. İstihdam alanları artıyor. İşsizlik neredeyse yok denilecek seviyelere iniyor. Hatta çevre illerden o şehirlere işçi akını alıyor. 31 Mart’ta Bartın’da da son yıllarda eşi benzeri görülmemiş yatırım ve hizmetlerin kapısı aralanacak. Halkımız evlatlarının ve yaşadıkları şehrin geleceğini düşünerek bu seçimde AK Parti diyecekler. AK Parti’nin güçlü belediyecilik anlayışıyla şehrimizin sorunları kısa sürede çözülecek. Hayata geçireceğimiz mega projelerle de ekonomimiz canlanacak. Şehrimiz turizmde bir yıldız gibi parlayacak. İstihdam alanları artacak ve şehrimizin geleceği çok daha aydınlık olacak.” Şeklinde konuştu.  

Şeffaf ve hesap verebilir olacağız  

Ulaşılabilir, şeffaf ve hesap verebilir belediyecilik konusunda da açıklamalarda bulunan Aldatmaz, “İnsanlarımız ulaşılabilir bir başkanlık istiyor. Bizde ulaşılabilir olmamızın yanı sıra şeffaf ve hesap verebilir olacağımızın sözünü veriyoruz. Bartın halkının ödediği su faturalarından, vergilerden oluşan belediye kaynaklarını en verimli şekilde ve tek kuruşunu dahi israf etmeden kullanacağız. Seçime değil hizmete yatırım yapacağız. Projelerimizde ekonomik dönüşüm odak noktamız olacak. Böylece kazanan Bartın ve Bartın halkı olacak. Belediyemizin gelir ve gider kalemleri belirli periyotlarla kamuoyuna açıklanacak. İsteyen herkes bu bilgilere belediyenin internet sitesi ve sosyal medya hesaplarından ulaşabilecek. Böylece Bartın şeffaf bir yönetim anlayışına kavuşacak” Dedi.  

Bartın’ı birlikte yöneteceğiz  

Şeffaflık gibi katılımcı yönetim anlayışına da önem verdiklerini söyleyen Aldatmaz, “Şeffaf, hesap verebilir belediyecilik ilkelerimizle birlikte katılımcı anlayışa değer vereceğiz. Bu şehirde yaşayan herkesin yönetimde söz hakkı olacak. Bartın’da bir şeyle birlikte esasında çok şey değişecek. Sadece  ekonomik ve fiziki değil aynı zamanda anlayış değişimi yaşayacağız. Söz veriyoruz, Bartın’ı hep birlikte yöneteceğiz. Değişim ve gelişim hamlesini halkımızla birlikte gerçekleştireceğiz.” Diye konuştu.

Bakmadan Geçme