Almanya'daki işçiler için Kalaycı devrede

İl Başkanı Kalaycı, Almanya'da bulunan Bartınlı işçiler için harekete geçti

Almanya’da Türkiye’ye dönüş yapmayan işçiler için AK Parti Bartın İl Başkanı Turhan Kalaycı Dış İlişkiler Bakan Yardımcısı Yavuz Selim Kıran ile görüşmede bulundu.
Sosyal medya aracılığı ile seslerini duyuran aralarında Bartınlı işçilerimizin de yer aldığı işçi grubunun yurda dönüşleri için harekete geçildi.
İl Başkanı Kalaycı’nın Dış İlişkiler Bakan Yardımcısı Yavuz Selim Kıran ile görüşmesinin ardından işçilerimizin yurda dönüş yapabilmeleri için çalışma başlatıldı.
1 HAFTA İÇİNDE GELECEKLER
İl Başkanı Kalaycı söz konusu işçiler için uçak hazırlandığını, konsolluğun 150 isim aldığını, işçilerin sağlık problemlerinin olmadığını ifade ederken tüm işçilerin yaklaşık 1 hafta içerisinde memleketlerinde olacaklarını söyledi.
Almanya’da bulunan yakınlarının da işçilerle irtibata geçtiğini kaydeden Kalaycı, “İşçilerimizin yurda dönüşleri için gerekli girişimlerde bulunduk. Bunun yanı sıra Almanya’da ki dostlarımızda işçi kardeşlerimizle temasa geçtiler. Şu an herhangi bir ihtiyaçlarının olmadığını, sağlık durumlarının da iyi olduğunu öğrendik. Tek arzuları yurda dönüş yapabilmek. Bizde bu konuda üstümüze düşeni yaptık. İnşallah tüm işçi kardeşlerimiz bir hafta içinde yurda dönmüş olacaklar. Bu süreç içerisinde Almanya’da ki dostlarımızda işçi kardeşlerimizin ihtiyaçları noktasında sürekli temas halinde olacaklar” dedi.

Bakmadan Geçme