Altından tam bir sapıklık çıktı

Bartınlı olduğu sanılan ve ülkede gündem olan kadının kim olduğu ortaya çıktı

Sahte bir hesap sosyal medyada gündem olunca soruşturma başlatılmıştı. 
Instagram'da Elif Sarı kullanıcı isimli bir hesabın özel mesajlarının ve fotoğraflarının Twitter başta olmak üzere sosyal medyada yayınlanması üzerine, Elif Sarı'nın tutuklanması için kampanya başlatılmıştı.
Bartın ve Karabük’te yaşadığı izlenimi veren Elif Sarı adı altındaki şahsın bebek emzirdiği ve dikkat çekici fotoğrafları yer aldı. Kendisine atılan bir mesajın ifşalanması ile birlikte ise korkunç bir gerçek gün yüzüne çıktı. Sosyal medyada büyük tepki toplayan bu görüntülerin yanı sıra konuşmalar ise mide bulandırdı. 
Hesabı yöneten kişi erkek çıktı, fotoğraflar yabancı ülkeden bir kadına ait
Söz konusu hesabın sahibi ve fotoğrafları paylaşan kişinin Y.E. isimli erkek bir şahıs olduğu ve Gaziantep ilinde yakalandığı açıklandı. Erkek şahsın kullandığı kadın hesabının 30 bin takipçisi olması dikkat çekti. 
SORUŞTURMA BAŞLATILDI
Elif Sarı hesabını kullanan ve başkasının fotoğrafları ile bebek üzerinden cinsel istismar suçuna yönelik hareket eden şahıs hakkında soruşturma başlatıldı.

İÇİŞLERİ BAKANLIĞI'NDAN ELİF SARI AÇIKLAMASI!
Sosyal medya platformu Twitter'da, #elifsaritutuklansin isimli etiket ile ilgili Emniyet Genel Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığınca yürütülen çalışmalar neticesinde; Söz konusu fotoğrafları paylaşan @elif.antplii isimli/rumuzlu İnstagram hesabını kullanan Y.E. isimli erkek şahıs Gaziantep ilinde yakalanarak hakkında adli işlemler başlatılmıştır.
Bahsi geçen hesaptaki şahısların yabancı uyruklu ve yurtdışında yaşayan şahıslar oldukları dolayısıyla konunun ülkemizle bir bağlantısının bulunmadığı anlaşılmıştır.
Y.E. isimli şahsın bu görüntüleri sosyal medya üzerinden elde ederek ülkemizde yaşandığı algısı yaratmak amacıyla paylaştığı belirlenmiştir.
Kamuoyuna saygıyla duyurulur

Bakmadan Geçme