Bakım merkezinde neler oluyor?

Hastalara kötü muamele iddiası ile 4 kişi tutuklandı

Bartın Valisi Sinan Güner, 4 kişinin tutuklandığı özel bakım merkezinde hastalara kötü muamele iddiasıyla ilgili açıklama yaptı.

Bartın Valisi Sinan Güner, özel bir bakım merkezinde hastalara kötü muamelede bulunulması ve burada çalışan 4 kişinin tutuklanmasına yönelik yaptığı açıklamada, "Şu anda oranın yönetimini Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü üstlendi. Müdür ve diğer görevliler uzaklaştırıldı. Şimdi kamu gibi oldu ve faaliyeti devam ediyor." dedi.

Olayın ilk olarak Bartın Valiliğine başvurulmasıyla ortaya çıkan bir durum olduğunu belirten Vali Güner, Cumhuriyet savcılığı ve kolluk güçleriyle başından beri takip ediliyor. Bu konu kısa sürede olan bir olay değil, izledik takip ettik ve deliller sonrasında yapılan operasyonla tutuklamalar oldu. Şu anda oranın yönetimini Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü üstlendi. Müdür ve diğer görevlileri uzaklaştırıldı” dedi.

Bartın'da özel bakım merkezindeki hastalara kötü muamele edildiği iddiasıyla başlatılan soruşturmada, hastalara kötü muamelede bulundukları belirlenen 4 personel tutuklandı.


Bakmadan Geçme