Barfed'in yeni başkanı Sabri Avcı oldu

Bartın Dernekler Federasyonu (BARFED) başkanlığına İş İnsanı Sabri Avcı seçildi.

Bartın Dernekler Federasyonu (BARFED) Olağan Genel Kurulu’nda tek liste ile girilen seçimde BARFED Başkanlığına İstanbul'da yaşayan Bartınlı İş İnsanı Sabri Avcı seçildi. Delegelerin tümümün oyunu alarak göreve seçilen BARFED’in yeni Başkanı Sabri Avcı, seçim sonrasında yaptığı konuşmada dünyanın her yerinde yaşayan Bartınlılara ulaşmayı hedeflediklerini belirtirken projelerini anlattı. Ortak paydalarının Bartın olduğunu vurgulayan BARFED Başkanı Avcı, “Mutlaka Bartın için yapmamız gereken hususlar var.” dedi. Bartın Dernekler Federasyonu Başkanı seçilen Sabri Avcı yaptığı  konuşmasında, "Bartın Dernekler Federasyonu kıymetli delegeleri bana gösterdiğiniz teveccüh için teşekkür ederim. Bir buçuk aylık başkan adaylığı sürecim oldu. Bartın Ulus Zafer köyündenim. Birçok sosyal projede yer aldım. Orman ürünleri ve açık hava reklamcılığı işini yapıyorum. 2 dönem başkan vekilliği yaptım. Sizin de teveccühü ile başkan seçildim. Siyasetten bağımsızız. Ortak payda da buluşacağız. Herkese eşit mesafede olacağız" dedi. Bizim birinci projemiz nitelikli Bartınlı, iş insanı ,sporcu, siyasetçi gibi kişilere ulaşıp derneğimize katkı isteyeceğiz. Yardıma ihtiyacı olanların yarasına merhem olmaya çalışacağız. İlk 1 yıl Beykoz'da bulunan Kastamonu derneğinde misafirlerimizi ağırlayacağız. Dernek binası kazandırmamız lazım. BARFED olarak sosyal medyayı daha aktif kullanacağız. 

"Bartın için Çalıştay yapacağız"

Bartın bizim ortak paydamız. Bartınımızda iklim değişikliği nedeniyle olan sel taşkınları var. Bartın'da selleri engellemek için çalıştay yapmak istiyorum. Rektör bey ile görüştüm. Bu yıl Valilik, Üniversite, ilgili kurumlar ve BARFED olarak çalıştay yapacağız. 

"Dünyanın en güzel şehri"

Bartın dünyanın en güzel şehir. Çok ciddi turizm potansiyeli var. Drahna'dan Cide'ye ve Azdavay'a yol yapılması lazım. Bu yol eko sistemi bozmadan yapılabilir. BARFED olarak elimizden geleni yapacağız" dedi. 

Yönetimlistesi şu isimlerden oluştu: 

Sabri Avcı başkanlığındaki BARFED’in yeni yönetiminde; Sezgin Özdemir, Hasan Yeniay, Sevim Özsoy, Orhan Eren, Muharrem Aydoğan, Nezahat Tekin, Ramazan Yılmaz, Ufuk Şahin, Özcan Şeker, Uğur Şeker, Raci Özdemir, Şefik Kalender, Zekeriya Korkmaz, Avni Akdoğan, Adem Çukur, Atalay Açıkgöz, Fatma Hopikoğlu, Fahri Ustaoğlu, Ersin Bozkurt, Mahmut Akdoğan, Nihal Avı Yazıcı, Tolga Ustabaşı, Yasin Kuloğlu ve Göknur Mercan yer aldı. Denetim Kurulu Emin Özkan, Cemil Yılmaz, Erol Kalender’den oluşan BARFED’in Disiplin Kurulu ise Şenol Denizci, Erdal Karataş, Muhammet Gülenç’ten oluştu.

Sabri AVCI Kimdir

İş Adamı – Orman Yüksek Mühendisi

  • 1968 Bartın-Ulus doğumlu
  • Evli, iki çocuk babası
  • Ticaretle uğraşıyorum. Firmalarımızda Yöneticilik

Eğitim

  • Doktora-İstanbul Üniversitesi (Devam ediyor)- Tez Konusu: “Sarıyer Belgrad Ormanı Çok Amaçlı Yönetimi”
  • Yüksek Lisans-İstanbul Üniversitesi, 1989,
  • Lisans- İstanbul Üniversitesi, Orman Fakültesi, Orman Mühendisliği-1986
  • Kastamonu Gölköy Öğretmen Lisesi ve Sakarya Arifiye Öğretmen Lisesi, 1982

İş Hayatım ve Sosyal, SİYASAL Faaliyetler

  • 1991 yılından itibaren kendi firmamızda çalışıyorum.
  • 1998-2010 yıllarında Türkiye Orman Ürünleri Sanayicileri ve İş Adamları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı (TORİD),
  • 2000-2004 4500 konutlu Gece Kondu önleme bölgesi kapsamında ONURKENT Konut Yapı Kooperatifleri Birliği Başkan Yardımcısı,
  • 2006 yılından itibaren devam eden TOBB Orman Ürünleri Sektör Meclisi Başkan Vekilliği, 2018-2020 Başkanlık ve 2020 den sonra Halen Başkan Yardımcılığı,
  • 1999-2002 DSP İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyeliği ve 2002 Genel Seçimlerde DSP İstanbul 3. Bölge Milletvekili Adayı,
  • 2014 AK Parti Sarıyer Belediye Başkan Aday Adayı,
  • 2014 AK Parti İlçe Başkan Vekili
  • Sarıyer Kızılay Şubesi Yönetim Kurulu Üyeliği.
  • 2014 den itibaren BARFED Bartın Dernekler Federasyonu Başkan Vekilliği,
  • TORİD Başkanlığı yaptığım on iki yıllık süre içerisinde Almanya, Fransa, Avusturya, İsveç, Finlandiya, Norveç, Estonya, Bulgaristan, Romanya, Amerika, Şili, Yeni Zelanda, Çin, Singapur gibi Ülkelere İş seyahati ve Heyetlere başkanlık yaptım.
Barfed'in yeni başkanı Sabri Avcı oldu
Barfed'in yeni başkanı Sabri Avcı oldu
Barfed'in yeni başkanı Sabri Avcı oldu
Barfed'in yeni başkanı Sabri Avcı oldu
Barfed'in yeni başkanı Sabri Avcı oldu
Barfed'in yeni başkanı Sabri Avcı oldu

Bakmadan Geçme