Barış Akarsu'nun Annesi bakın ne istedi?

Bartın'ın Amasra ilçesinde yaşanan hırsızlık olayının ardından acılı anne Hatice Akarsu, oğlu Barış Akarsu'nun eşyalarını çalan kişi ya da kişilere seslendi.

Henüz 28 yaşında evladını kaybeden acılı anne, oğlunun eşyalarının çalınması ile ikinci bir şok daha yaşadı. Amasra Kum Mahallesinde bulunan Barış Akarsu’nun annesinin yaşadığı evin kilidini kırarak içeri giren kimliği belirsiz kişi ya da kişiler, sanatçının özel eşyalarını çalarak kayıplara karıştı.
Henüz 28 yaşında oğlunu kaybetmiş bir anne,  10 yıl sonra oğlunun anılarını taşıyan eşyaların çalınması ile bir kez daha yıkıldı.
NE OLUR OĞLUMUN HATIRALARINI VERİN
Bartın Olay’dan Serkan Girgin’ e duygularını anlatan Hatice Akarsu, hırsızlık yapanlara seslenerek oğlunun hatıralarının geri getirmelerini istedi.
Hatice Akarsu yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi.
“Ne olursunuz, belki bir şeytana uydunuz, ne olur benim değerlerimi, oğlumun hatıralarını istiyorum. Yüzüğü, kolyesi, bileklikleri kapıya koysunlar, özür dilesinler, aramızda kalacak. Söz veriyorum. Yeter ki benim yavrumun emanetleri geri getirsinler. Benim ikinci kez yüreğimi çaldılar.
Çünkü ben onun eşyaları ile yatıp kalkıyorum, ben onlarla bütünleşiyorum, ben onlarla dertleşiyorum. Bir an önce emanetlerine kavuşmak istiyorum. Ben yarım kaldım, ciğerimi aldılar, şok oldum. Kim aldıysa, özür mahiyetinde gelsin, kimseye söylemeyeceğim. Ne olur benim oğlumun hatıralarını verin”

 
 

Bakmadan Geçme