Bartın Belediyesi korona tedbirlerini açıkladı

Etkinlikler ve kurslar iptal, müzeler kapatıldı...

Bartın Belediye başkanlığı tarafından Koronavirüs hastalığı tedbirleri için alınan kararlar açıklandı.
Yeni Koronavirüs hastalığı tedbirleri kapsamında Bartın Belediye Başkanlığı’nca alınan kararlar
• 17 Mart 2020 tarihinde açılacak olan Bartın Belediyesi Ebru, Camaltı, Kaligrafi, Tesbih, Naht Eserleri Sergisi ileri bir tarihe ertelenmiştir.
 
• 24-30 Mart 2020 tarihlerinde gerçekleştirilecek olan 26. Uluslararası Bartın Tiyatro Festivali ileri bir tarihe ertelenmiştir.
 
• 1-2 Nisan 2020 tarihlerinde gerçekleştirilecek 6. Halk Dansları Şöleni ileri bir tarihe ertelenmiştir.
 
• Bartın Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren Türk Sanat Müziği Korosu, Türk Halk Müziği Korosu, Halk Dansları Topluluğu, Şehir Tiyatrosu, Çini, Ebru, Resim, Engelsiz Ritim, Piyano, Tesbih, Bando, Camaltı Boyama, Kaligrafi, Robotik Kodlama, Maket, Naht, Yabancı Dil, Step-Aerobik, Güreş, Tenis, Basketbol, Masa Tenisi kurslarına 20 Nisan 2020 tarihine kadar ara verilmiştir.
 
• Bartın Belediyesi Kent Müzesi ile Bartın Belediyesi Kemal Samancıoğlu Etnografya Müzeleri 21 Nisan 2020 tarihine kadar ziyarete kapatılmıştır.
 HER YER DEZENFEKTE EDİLİYOR
Ayrıca; Bartın Belediyesi’nce belediye halk otobüsleri ve inkumu halk otobüslerinde başlayan dezenfektasyon çalışmalarına, tüm parklar, piknik alanları, umumi tuvaletler, şehirlerarası otobüs terminali, pazaryerleri, müzeler, belediyeye ait hizmet binalarında devam edilmektedir.

Bakmadan Geçme