Bartın'da 263 kişi işe alınacak

İşte başvuru tarihi ve detaylar

PAYLAŞ
Bartın Olay Haber - Bartın Olay

Milletvekili Tunç Okullar İçin Typ Kapsamında 263 Kişinin İşe Alınacağını Açıkladı
Tunç açıklamasında Bartın’da okullarımız için 225 temizlik görevlisi, 38 güvenlik görevlisi TYP kapsamında işe alınacak dedi.
Başvurular 13-17 Ağustos tarihleri arasında  Alo 170 ya da  İŞKUR internet sayfasından yapılacak. Kovit önlemleri nedeni ile kurumda başvuru alınmayacak.
Noter huzurunda Kura 19 Ağustos Tarihinde Milli eğitim müdürlüğü Tarafından Sosyal mesafe kurallarına uygun şekilde çekilecek. 
İşe başlama 24 Agustos tarihinde okullar açılmadan önce gerçekleştirilecek.
AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, İŞKUR Toplum Yararına çalışma programı kapsamında okulların temizlik ve güvenlik işleri için 9 ay süre ile işçi alınacağını açıkladı.

HABERİ PAYLAŞ:

Yorumlar / 1

  • Gülçin | 10 Ağustos 2020 19:43

    Koskoca okullarda iki üç çalışan. Onlar da süpürmeye yetişemiyor. Sınıflar tuvaletler pislik içinde. Kokudan önünden geçilmiyor. Kızım 6.sınıfa başlayacak. Bu zamana kadar hep parayla birini tutup sınıf temizlettik. Sınıf boyattık.Çocuklarımızın sağlığı için. Kimsenin umurunda değil çünkü. Bu pandemi döneminde devlet okullarında virüs iki katına çıkacak.

BUNLARA DA BAKIN