Bartın'da cinayet, annesini bıçakladı

İşte detaylar....

Bartın'da meydana gelen olayda, bir kişi annesini bıçaklayarak öldürdü.
Eve giren polis şok manzara ile karşılaştı
Bugün saat 10:45 sıralarında Kırtepe Mahallesi Turgut Işık Caddesi No13 sayılı adreste meydana gelen korkunç olay komşusunun polisi aramasıyla ortaya çıktı.
Edinilen bilgiye göre, komşusuna ulaşamadığını belirten vatandaşın ihbarı üzerine olay yerine giden polis kapı açılmayınca, 1.kattta bulunan evin açık olan balkon camından içeriye girdiklerinde Erhan DABAZ (47) isimli şahsı mutfakta otururken, annesini de salonda bıçaklanmış vaziyette yerde hareketsiz halde buldu.  Vücudunun 6 yerinden bıçaklanmış halde bulunan 65 yaşındaki Hatice DABAZ’ın hayatını kaybettiği belirlendi.
BAŞINDA BEKLEMİŞ
Olayın gece saatlerinde meydana geldiği ve Erhan Dabaz'ın da sabaha kadar evde cesedin yanında beklediği, cinayeti de itiraf ettiği bildirildi. Cinayet zanlısının cinayette kullandığı bıçağı mutfakta yıkadığı tespit edildi.

Şüphelinin uzun süre Almanya'da yaşadığı, çifte vatandaş olduğu, Türkiye'ye dönünce psikolojik haplar kullandığı ve evden dışarı çıkmadığı belirtildi.
Annesini bıçaklayarak öldüren zanlı cinayette kullanmış olduğu bıçakla birlikte gözaltına alınarak karakola götürülürken kasten öldürme suçundan tahkikata başlatıldı.


 

Bakmadan Geçme