Bartın'da korkunç olay!

Önce abisini vurdu, canlı yayın yaptı, sonra kendisini vurdu!

Bartın’ın Gözpınar köyü acı olayla sarsıldı. İki kardeşten biri olan Hasan Okan(32), maddi sebeplerden dolayı abisi 43 yaşındaki Turgut Okan’ın fındık bahçesinde tüfekle vurduktan sonra eve gelerek odaya kendini kilitledi. Daha sonra sosyal medya hesabından canlı yayın yapan Hasan Okan, abisini vurduğunu belirterek öbür tarafta görüşmek üzere diyerek intihar etti. Kendisini tüfekle odada vuran Hasan Okan hayatını kaybederken abisi Turgut Okan ağır yaralı olarak Bartın Devlet hastanesine kaldırıldı. Abi Turgut Okan, hastanede yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.
AĞABEYİNİ VURDUKTAN SONRA CANLI YAYIN YAPTI

Fındık bahçesinde abisini vuran Hasan Okan, eve gelerek kendini odaya kilitledi ve sosyal paylaşım sitesi üzerinden canlı yayın yaptı.

Eline aldığı tüfek ile açıklama yapan Hasan Okan, “Arkadaşlar, bugün Gözpınar köyünde 2 tane cenazemiz var, biri Turgut Okan, biri Hasan Okan. Maddi durumumda sıkıntımdan dolayı vurmak zorunda kaldım. Şimdi kendimi infaz edeceğim. Silah elimde. Geride kalanlara, anneme… Annem bu dünyada gün yüzü görmedi, öbür dünyada da gün görmesin. Dayı sana hakkımı helal ediyorum, sende hakkını helal et. Serap, babanı ben vurdum, şimdi kendimi vuracağım. Hiçbir zaman benim yanımda olmadılar, bu yılbaşını kara yılbaşı yapacağım. Hakkınızı helal edin, öbür tarafta görüşmek üzere.” Dedikten sonra intihar etti.

Olayla ilgili olarak soruşturma başlatıldı.

Bakmadan Geçme