Bartın'da ölümlü feci kaza!

Polisevi kavşağında feci kaza…Ölü ve yaralılar var

Bartın Polis evi kavşağı yakınında meydana gelen ve iki otomobilin karıştığı kazada 1 kişi öldü, biri ağır 3 kişi de yaralandı.
İddialara göre, arıza yapan bir otomobile başka bir otomobilin arkadan çarpması sonucunda meydana gelen feci kazada, aracı ittiği belirtilen Tanju Kalaycı (31) olay yerinde hayatını kaybetti.
Edinilen bilgiye göre, Mustafa Akkabak(42) idaresindeki 74 DF 831 plakalı otomobil, polisevi kavşağına yakın bir noktada arızalanınca polisevi önündeki cebe kadar itildi. Park halindeki aracın yanında bulunan  Tanju Kalaycı’ya  ve Yusuf Kaynak'a kontrolden çıkan Recep Bayrak(31) idaresindeki 74 AAD 252 plakalı otomobil çarptı. Olay yerine AFAD, acil sağlık ekipleri ve itfaiye ekipleri sevk edildi.
Ekipler tarafından araçlardan çıkarılan Mustafa Akkabak ile diğer otomobilin sürücüsü Recep Bayrak ve ile park haindeki otomobilin yanında bulunan Yusuf Kaynak(50) ambulanslarla Bartın Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralılardan Akkabak ve Kaynak'ın durumlarının ağır olduğu ve hayati tehlikelerinin bulunduğu öğrenildi.
Kaza yapan otomobillerden biri takla atarken, diğeri karton gibi yarıya kadar ezilerek hurdaya döndü.
Daha yeni evlenmiş
Feci kazada hayatını kaybeden Tanju Kalaycı'nın 2 ay önce evlendiği ve nikah şahitliklerini de AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Bartın İl Genel Meclisi Başkanı Kenan Dursun ve AK Parti Bartın İl Başkanı Turhan Kalaycı'nın yaptığı öğrenildi.
Turhan Kalaycı'nın dayıoğlu olan Tanju Kalaycı'nın cenazesinin ikindi namazına müteakip Arıt merkez camide kılınacak cenaze namazının ardından defnedileceği öğrenildi. Merhuma Allah'Tan rahmet, ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Kaza ile ilgili inceleme başlatıldı.


 

Bakmadan Geçme