Bartın'dan İzmir'e yardım Tırı gönderildi

Yardım tırı dualarla yola çıktı

Bartın Valiliği koordinesinde organize edilen yardım kampanyası çerçevesinde toplanan gıda kolileri ve battaniyelerin yüklendiği yardım tırı dualarla İzmir’e uğurlandı. 
Bartın Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı aracılığı ile hayırsever vatandaşların desteğiyle toplanan gıda kolileri ve battaniyelerin yüklendiği yardım tırı İzmir’e yola çıktı.
Yardım tırının uğurlandığı törene Bartın Valisi Sinan Güner, Vali Yardımcıları Abdullah Akdaş ile Adem Topaca, İl Müftüsü Abdülcelil Çakar, Bartın Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Feridun Güler ile basın mensupları katıldı.
Türk halkının zor günlerde tek yürek olarak Yardımlaşmaya ve dayanışmaya her zaman koşan bir millet olduğunu belirten Vali Güner, felaket zamanında her daim devletimiz güçlü bir şekilde vatandaşlarımızın yanında yer almıştır ve almaya devam edecektir. İzmir’deki depremde zarar gören vatandaşlarımıza gıda ve ihtiyaç malzemesi gönderiyoruz. Bu yardımlarda emeği geçen değerli Bartın halkımıza ve malzemeleri ücretsiz götüren Tır sahibine ve basın mensuplarına çok teşekkür ediyorum. İzmir’de meydana gelen depremde vefat edenlere Allah’tan rahmet, yakınlarına sabırlar, hastanede yatan vatandaşlarımıza da acil şifalar diliyorum” dedi.

Tır sahibi Oğuz Kontürk yardımları hiçbir ücret almadan İzmir'e götürerek büyük bir duyarlılık örneği sergiledi.
Vali Güner’in konuşmasının ardından yardım tırı dualar eşliğinde yola çıktı. 


Bakmadan Geçme