Bartın güçlü belediyecilik anlayışına kavuşacak

ALDATMAZ: 'Cumhurbaşkanımızın Açık Destek Verdiği Projelerle Bartın Büyüyüp Gelişecek'

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Bartın mitinginin kent tarihinde unutulmayacak bir coşku ve heyecana sahne olduğunu kaydeden AK Parti Bartın Belediye Başkan Adayı Yusuf Ziya Aldatmaz, “Bartın, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı muazzam bir coşku ve heyecanla karşıladı. Kent tarihi için unutulmaz bir güne hep birlikte tanıklık ettik. 31 Mart sonrasında da Bartın güçlü belediyecilik anlayışıyla tanışacak ve Sn. Cumhurbaşkanımızın açık destek verdiği mega projelerle Bartın’ın güçlü yarınlara ulaşacağına yine hep birlikte şahit olacağız.” Dedi.
 
Bartın’da unutulmaz bir gün yaşandı
 
AK Parti Bartın Belediye Başkan Adayı Yusuf Ziya Aldatmaz, Bartın halkının Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı Bartın mitinginde muazzam bir coşku ve heyecanla karşıladığını ifade ederek, “Sn. Cumhurbaşkanımızın Bartın mitingi halkımızın büyük ilgisiyle beraber demokrasi şölenine dönüştü. Genç yaşlı, kadın erkek binlerce kişinin katıldığı mitingle birlikte Bartın tarihinde unutulmaz bir gün yaşandı. Bartın, AK Parti’nin güçlü ve gönül belediyeciliği anlayışına güvenini ve inancını ortaya koydu. Halkımızın heyecan ve coşkusu bizimde heyecanımıza heyecan, gücümüze güç kattı. Tüm Bartın halkının güven ve inancına layık olabilmek için 31 Mart tarihini bir milat olarak göreceğiz. Bartın’ımızı güçlü yarınlara taşıyacak projelerimizi hep birlikte bir bir hayata geçireceğiz. Kazananın Bartın olacağı aydınlık yarınları halkımızla birlikte yaratacak ve şehrimizi bir yıldız yapana kadar durmadan, usanmadan çalışacağız.” Dedi.
 
Cumhurbaşkanımızın açık desteği var
 
31 Mart’ta Bartın halkının destekleriyle yeni bir dönem başlayacağını söyleyerek açıklamasını sürdüren AK Parti Bartın Belediye Başkan Adayı Aldatmaz, “Halkımızın güçlü desteği ile beraber Bartın’da yeni bir dönem başlayacak. Bu yeni dönem Bartın’da değişim ve gelişimin başlangıcı olacak.  Sn. Cumhurbaşkanımızın destekleri ve AK Parti’nin güçlü belediyecilik anlayışıyla birlikte Bartın’ın sadece çehresi değişmekle kalmayacak, Bartın kısa sürede adeta çağ atlayacak. Sn. Cumhurbaşkanımızın Bartın halkına seslendiği tarihi günde projelerimizin destekçisi olacağını da ifade etmesi bizleri son derece mutlu etti. Sn. Cumhurbaşkanımızın projelerimize açık desteği var. Halkımız da 31 Mart’ta Bartın’ın aydınlık geleceğine oy vererek hizmet meşalesini sönmemek üzere ateşleyecek. Halkımızın ateşleyeceği o meşale her geçen gün daha da güçlenecek.” Diye konuştu.
 
Bartın’ı ayağa kaldırmak zorundayız
 
Değişim ve gelişim için Bartın’ın güçlü belediyecilik ve mega projelere ihtiyaç duyduğunun altını çizerek konuşmasına devam eden AK Parti Belediye Başkan Adayı Aldatmaz, “Bartın’ın kaybedecek zamanı yok. Bu bilinçle her günümüzü ve her saatimizi hizmete dönüştürmemiz gerekiyor. Belediyecilik hizmetlerini halkımıza layık oldukları şekilde sunmaya devam ederken şehrimizi mega projelerle ayağa kaldırmak zorundayız. İşte bu nedenle her bir projemizi Bartın’ın değişimi ve gelişimi için titizlikle hazırladık. Hazırladığımız her bir proje de Bartın’ın güçlü yarınlarına odaklandık. Hayata geçirmek için heyecan taşıdığımız projelerimizin şehrimize katacağı değerler ortada. Bu değerlere hep birlikte sahip çıkacağız. Bartın’ın mutlu ve güçlü geleceğini hep birlikte inşa edeceğiz.” Dedi.
 
Bartın güçlü belediyecilik anlayışına kavuşacak
 
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Bartın mitinginde ortaya çıkan eşsiz tablodaki en büyük payın Bartın halkı olduğuna değinen Başkan Adayı Aldatmaz, “Sn. Cumhurbaşkanımızın Cumhuriyet Meydanı’nda Bartın halkına hitap ettiği miting kent tarihinin unutulmaz günleri arasında hep ilk sıralarda yer alacaktır. Genç yaşlı, kadın erkek binlerce kişinin buluştuğu tarihi mitingde kuşkusuz ki ortaya çıkan tablonun en büyük mimarı halkımızdır. Bu vesile ile Cumhuriyet Meydanı’nı şölen alanına dönüştüren her bir hemşehrimize sonsuz teşekkürlerimi iletmek isterim. İnanıyor ve biliyoruz ki halkımızın Sn. Cumhurbaşkanımıza gösterdiği ilgi sandıklara da yansıyacak ve Bartın hak ettiği güçlü belediyecilik anlayışına kavuşacaktır.” Şeklinde konuştu.

Bakmadan Geçme