Bartın istikrar ve kalkınmanın sembolü olacak

Aldatmaz çalışmalara yoğun tempoda devam ediyor

“BARTIN KALKINMANIN VE İSTİKRARIN SEMBOL ŞEHRİ OLACAK”

AK Parti Bartın Milletvekili Adayı Yusuf Ziya Aldatmaz 14 Mayıs seçimleri öncesi saha çalışmalarını sürdürürken AK Parti’nin Bartın’da çok büyük bir destekle seçimi tamamlayacağını ifade ederek, “Yeni dönemde ilimizi TBMM’de 2 milletvekili ile güçlü bir şekilde temsil edeceğiz. Bartın, Türkiye Yüzyılı’nda kalkınmanın ve istikrarın sembol şehrine dönüşecek.” Dedi.

AK Parti Bartın Milletvekili Adayı Yusuf Ziya Aldatmaz 14 Mayıs seçimlerine sayılı günler kala saha çalışmalarına devam yoğun bir tempoyla devam ediyor. AK Parti teşkilatlarının da tam kadro sahada yer aldığı seçim çalışmaları kapsamında sahada vatandaşlarla buluşan Milletvekili Adayı Aldatmaz büyük ilgiyle karşılanıyor.

Halkımızın gösterdiği ilgi ve alaka AK Parti sevgisinin nişanesi

Bartın halkının şahıslarına gösterdiği ilgi ve alakanın AK Parti’ye olan güveninin nişanesi niteliğinde olduğunu belirten Milletvekili Adayı Aldatmaz, “14 Mayıs seçim sürecinde programlar dahilinde günün erken saatlerinde başlayan ziyaretlerimizde kapı kapı dolaşarak halkımızla buluşmaya devam ediyoruz. İl sınırlarımız içinde kalan tüm noktalara ulaşmayı hedeflerken vatandaşlarımızın bizlere gösterdiği ilgi ve destek enerjimizi ve motivasyonumuzu da en üst noktalara taşıyor. Gittiğimiz her noktada halkımızın ilgi ve alakası ile karşılaşmaktan son derece mutluyuz. Bu durum, milletimizin Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a ve AK Parti’ye olan sevgisinin nişanesi niteliğinde olması da ayrıca bizleri gururlandırıyor. Halkımızın desteği ve güveniyle yeni dönemde ilimizi TBMM’de 2 milletvekili ile güçlü bir şekilde temsil ederek ilimizi eserlerle yatırımlarla donatmayı sürdüreceğiz.” Dedi.

Bir OSB’de Akmanlar’da kuracağız

Sanayi alanında da yeni gelişmelerin Bartın’ı beklediğini söyleyen Aldatmaz, “İlimizin kıyısında, hemen yanı başımızda bir değer yükseliyor. Bu değerin adı Filyos.  Bartın’ımız konumu, doğası ve fiziki yapısıyla Filyos’taki büyük gelişimden en çok yararlanacak bölge. Lakin Filyos’tan yararlanabilmek için doğru adımları hızlı bir şekilde atmamız gerekiyor. Filyos’un yan sanayisini Bartın’a getireceğiz. Organize Sanayi Bölgesi’ni genişlettik. Yatırımcılara OSB alanı dışında da ek arsa tahsisleri gerçekleştiriyoruz. Binlerce vatandaşımız o bölgede istihdam imkanı buluyor. Tabi yeni fabrikalar kurmak için talepler de oluyor. Bu talepleri karşılayabilmemiz, bu fırsatları kaçırmadan yakalamamız gerekiyor. Akmanlar civarında kuracağımız yeni bir Organize Sanayi Bölgesi ile hem Filyos’tan yararlanmış olacağız hem de bölgemize yatırım yapmak isteyen yatırımcılara işte size alt yapısıyla, ulaşımıyla, limanlara, havaalanına ve kent merkezlerine yakınlığıyla mükemmel bir alan diyeceğiz. Akmanlar’daki yeni Organize Sanayi Bölgesine teknoloji ağırlıklı firmaları davet edeceğiz. Bu da Bartınlı gençlerimiz ve kadınlarımız için iş-istihdam fırsatları demek. Yeni dönemde gelir düzeyi yüksek, milli gelirini katlamış bir Bartın hedefine emin adımlarla yürüyeceğiz. Kent merkezinden köylere uzanan bir kalkınma hamlesini başlatacağız. Bu çalışmalarla beraber bir yandan da iş-aş için gurbette yaşayan gençlerimize memleketlerine dönüş bileti sunacağız.” Şeklinde konuştu.

Kalkınmanın ve istikrarın sembol şehri olacağız

Açıklamasında kömür üretim sahalarını genişleteceklerini de söyleyen Aldatmaz, “Kömür madenlerimizin üretim sahalarını genişletecek projelerimizi de bir bir hayata geçireceğiz. Yerin altında milyonlarca ton kömür rezervimiz var. Bu rezerv bölgemizin genç, dinamik ve emektar madencileri ile gün yüzüne çıkarılıp ekonomiye kazandırılacak. Bacasız sanayi turizmle birlikte üreten ve gücünü üretimden alacak bir Bartın ortaya çıkaracağız. Bartın’ı Türkiye Yüzyılı’nda kalkınmanın, istikrarın sembol şehrine dönüştüreceğiz. Halkımızın desteğine, güvenine, sevgisine bugüne dek olduğu gibi yarında layık olmak için elimizden geleni yapacağız.” Dedi.

Bartın istikrar ve kalkınmanın sembolü olacak
Bartın istikrar ve kalkınmanın sembolü olacak
Bartın istikrar ve kalkınmanın sembolü olacak
Bartın istikrar ve kalkınmanın sembolü olacak
Bartın istikrar ve kalkınmanın sembolü olacak
Bartın istikrar ve kalkınmanın sembolü olacak
Bartın istikrar ve kalkınmanın sembolü olacak
Bartın istikrar ve kalkınmanın sembolü olacak

Bakmadan Geçme