Bartın kura çekilişi ne zaman?

Sağlık Bakanlığı 10 Bin İşçi Alımında Kura Çekilişi için detaylar belli oldu.

Kura çekimi sonuçları ne zaman açıklanacak?
T.C. Sağlık Bakanlığı Taşra Teşkilatı Hizmet Birimlerinde İstihdam Edilmek Üzere 10.000 Sürekli İşçi Alım Kurası Hakkında Duyuru yapıldı:
Değerli vatandaşlarımız; İl ve mesleklere göre ilan edilen kadro sayısı kadar asıl ve asıl sayı kadar da yedek aday için kura ile yerleştirme işlemi, Türkiye Noterler Birliği çekiliş programı ile noter huzurunda 06-07 Nisan 2022 tarihlerinde Sağlık Bakanlığı Bilkent Yerleşkesinde gerçekleşiyor.
Kura çekilişi Bakanlığın YouTube kanalından (https://www.youtube.com/user/SaglikBakanligi) yayınlanıyor. Kura sonuçları aynı gün saat 22.00’den sonra https://iscisonuc.saglik.gov.tr internet adresinden ilan edilecektir. 
Kura çekilişi illerin trafik koduna göre sıralı şekilde, her bir il ve meslek için ayrı ayrı yapılacaktır. ***Bu çerçevede Bartın ili için kura çekilişi 7 Nisan Perşembe günü gerçekleştirilecektir.
****07 Nisan 2022 (Perşembe) günü kura çekilişi yapılacak olan iller:
Kocaeli, Konya, Kütahya, Malatya, Manisa, Kahramanmaraş, Mardin, Muğla, Muş, Nevşehir, Niğde, Ordu, Rize, Sakarya, Samsun, Siirt, Sinop, Sivas, Tekirdağ, Tokat, Trabzon, Tunceli, Şanlıurfa, Uşak, Van, Yozgat, Zonguldak, Aksaray, Bayburt, Karaman, Kırıkkale, Batman, Şırnak, Bartın, Ardahan, Iğdır, Yalova, Karabük, Kilis, Osmaniye, Düzce. (Kura çekilişi saat 09:30’da Kocaeli ili ile başlayarak il trafik koduna göre sıra ile çekilecek olup, en son Düzce ili için çekiliş yapılarak tamamlanacaktır.)

Bakmadan Geçme