Bartınlı Gazi koronaya yakalandı

Garip şeyler oluyor dedi.

Darbe gecesi 15 Temmuz Köprüsünde ayağından vurulan ve sayısız ameliyat sonrasında ayağı dizinden altı kesilen, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın evinde ziyaret ettiği Bartınlı Sabri Gündüz ailecek koronavirüse yakalandıklarını duyurdu.
Gündüz, sosyal medya hesabından “Korona kapımızı çaldı, tüm ev bu hastalığa yakalandık karantinadayız” diyerek paylaşım yaptı.
40 günlük çocuğunun ateşlendiğini ve ambulansla hastaneye gitmek zorunda kaldıklarını belirten Sabri Gündüz, dönüşte eve taksiye gidin demelerinin garip olduğunu belirtti.
İşte Sabri Gündüz’ün yaptığı paylaşım;
“40 günlük oğlumun ateşi sürekli çıkıyor. Ambulansı aradık hastaneye götürdüler. Doğal olarak sadece eşim gitti, ben evde kaldım buraya kadar her şey normal. İşler buradan sonra garipleşti. Hastanede test için örnek alıp eve taksiyle gidin demişler. Tabi binmedik ben gidip aldım. Madem taksiye binebiliyoruz, neden ambulans çağırmak zorundayız? 
Ya da ben eşimi hastaneden almak için gitmek zorundaysam neden hastaneye ambulansla gittik? Kendi doktorumuza gitmek istiyoruz ambulans götürmüyor, ben kendim gitsem yasak oluyor. Başka doktora gidiyorsun eve gidin diyor. Garip şeyler oluyor, hani biz neyse de 40 günlük bebek çaresizlik çok zor!”
Bartın Olay Medya olarak Gazi Sabri Gündüz ve ailesine geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor acil şifalar diliyoruz.
 

Bakmadan Geçme