Bartınlı gurbetçi ve kızı koronadan vefat etti

Almanya'da vefat ettiler, Allah rahmet eylesin

PAYLAŞ
Bartın Olay Haber - Bartın Olay

ÖNCE BABASI, SONRA KIZI VEFAT ETTİ
Almanya'nın Herne şehrinde ikamet eden Kumlucalı gurbetçi Necati Ulusoy (79) ve kızının korona virüsten vefat ettiği öğrenildi. 
Almanya’ya ilk gidenlerden olan ve din hizmetlerinde fahri olarak çok emeği geçen Necati Ulusoy’un cenazesi özel bir firma tarafından Kumluca beldesine götürüldü. Sabah saatlerinde özel muhafazalı tabut ile Almanya’dan getirilen cenaze korona tedbirleri çerçevesinde çok az sayıda katılım ile Kumluca’nın Doğan köyünde toprağa verildi. Cenazede jandarma ekipleri tarafından güvenlik önlemi alındı. 
Bartın Olay Medya olarak merhuma ve merhumeye Allah’tan rahmet, ailesi ve yakınlarına başsağlığı ve sabır diliyoruz. Mekânları Cennet Olsun.

HABERİ PAYLAŞ:

Yorumlar / 5

  • Şahin ESER | 12 Ağustos 2020 00:45

    Arkadaslar biraz akli selim dusunun baslarda bu illetle mucadele hususunda dunyanin hic biryerinde nasil mucadele edilecegi konusunda bilgi ve birikim yoktu hukumet olarak baslarda cok siki mucadele verildi hastaneler yetersiz kalirsa diye ve sonuclar alindi soyle neticede tum halka bulasacagi icin bulasmayi kontrollu saglandi ilac olsun tedavi yontemi olsun hastanelerin mucadelede yatan hasta asgari seviyeye gelince bazi tetbirler serbest birakildi suru bagisikligi kazanmak icin bartin gibi kucukbir sehirde 100, 200,hasta vaka olmasi dahasi boyle artis gostermesine musade edilmesi kontrolludur yani amac200 kisiyi tedavi etmek yayilmasini onlemek degil daha cok kisiye bulasip bagisiklik kazandirmak istenmesindendir

  • Bartınlı7474 | 10 Ağustos 2020 08:42

    Ben artıķ verilere inanmıyorum.Gerçek sayılar insanlardan gizleniyor.Bayramda dolaşıma izin vermeleri Bartında vaka sayılarını patlattı.Hata hemde büyük hata Bartın vaka sayısını sıfırlamıştı.şehirler arası dolaşım serbest bırakılmamalıydı.

  • Bartınlı7474 | 10 Ağustos 2020 08:42

    Ben artıķ verilere inanmıyorum.Gerçek sayılar insanlardan gizleniyor.Bayramda dolaşıma izin vermeleri Bartında vaka sayılarını patlattı.Hata hemde büyük hata Bartın vaka sayısını sıfırlamıştı.şehirler arası dolaşım serbest bırakılmamalıydı.

  • Valimiz Neden Az Vaka Söylüyor | 09 Ağustos 2020 00:00

    Bartın'da günlük vaka sayıları 100e yaklaşmışken sayın valimiz neden toplam vakamız 100ün üzerinde deyip eksik veri söylüyor. Hastanelere gidip röportaj yapabilecek özgür bir basın yok mu? Avrupa'daki hastanelerdeki rezilliği ortaya koyan basının röportajlarını alay edercesine yayınlayan medya nerde?

  • Bayram Şimşek | 08 Ağustos 2020 17:20

    Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun Ailesine yakınlarına sevenlerine sabırlar dilerim mekanı cennet

BUNLARA DA BAKIN