Bartınlı Önder Çiftçiler Tarım Fuarını Gezdi

Bartınlı Çiftçilerimiz İzmir 13. Agroexpo Uluslararası Tarım ve Hayvancılık Fuarını ziyaret etti.

Türkiye tarım sektörünü Dünya tarım sektörü ile buluşturan, Türkiye'nin en büyük, Avrupa'nın dört büyük tarım fuarından biri olma özelliğini sürdüren "AGROEXPO Uluslararası Tarım ve Hayvancılık Fuarı"na İl Müdürlüğümüz teknik personeli ile birlikte çiftçilerimiz ziyaret gerçekleştirdi.

1 - 4 Şubat 2018 tarihlerinde Fuar İzmir Gaziemir alanında düzenlenen 13. Agroexpo Uluslararası Tarım ve Hayvancılık Fuarı'nı İl Müdürlüğümüz genç çiftçilerden oluşan 40 kişi ile ziyaret etti. Türkiye'nin en modern ve en büyük fuar alanında düzenlenen Agroexpo'da tarım makinaları, sera ve ekipmanları, tohum, fide, gübre, ilaç sanayi, sulama ve plastik sektörü, ambalaj, tarımsal enerji, hayvancılık ve ekipmanları, arıcılık sektörü, traktör sektörü, veterinerlik hizmetleri ile daha birçok teknoloji kuruluşu yer alıyor.

2 bin metrekarelik etkinlik alanı bulunan Fuar İzmir' de 4 gün boyunca eğitici sunumlar, yarışmalar ve yenilikçi makine gösterimlerini ziyaretçilerinin beğenisine sundu. Bartınlı çiftçilerimiz, Genç Çiftçiler Bilgi Yarışması, Süt ve Et Forumu, yeni tarım alet ve makinaları, boğa yarışması,  koyun ve keçi güzellik yarışması, boğa ırk tanıtımları, fuarın etkinlikleri ile artı bir deneyim kazanarak Bartın'a döndüler.


Bakmadan Geçme