Bartınlı Tunahan'ın takımı 5. oldu
78 takım arasından ilk 8 içerisine girerek finalde 5. oldu
- 26.09.2021 14:04
- Güncelleme: 26.09.2021 14:04
- 6971
Düzce üniversitesini temsilen TEKNOFEST'E katılan Bartınlı Tunahan Orakcı'nın takımı finalde 5. oldu. Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali Karma Sürü Simülasyon Yarışmasında finale kalmaya hak kazanan Bartınlı
Tunahan ORAKCI'nın da dahil olduğu Konur takımı beşinci oldu.
Bu sene ilk defa düzenlenen Karma Sürü Simülasyonu yarışmasında 78 takım arasından ilk 8 içerisine girerek finalde 5. olan konur takımında algoritma tasarlanması, sistem analizliği ve test aşamasında hata tespitinde görev alan Tunahan ORAKCI büyük mutluluk yaşadı.
Havelsan'ın geleceğin teknolojisi için düzenlemiş olduğu ve otonom araçlarla olağan üstü durumlarda hastaların gereksinim duyduğu malzemeleri ulaştırmak ve gerektiğinde hastaları hastaneye ulaştırmayı hedefliyor.
Yorumlar / 2
-
-
Yunus orakci | 26 Eylül 2021 15:52
Basarilarinin devamını dilerim. Allah yolunu acik etsin. Insallah.
Meftun özer | 29 Eylül 2021 19:42
BARTIN'lı bir gencimizin insanlık için böyle bir başarıya imza atması bizler için gurur verici. Yolu açık olsun inşallah, başarılarının devamını dilerim.