Bartınspor Ereğli'de kendine geldi

Taraftarlar sahaya girdi, 3 kırmızı kart çıktı, Bartınspor altın değerinde 3 puan aldı

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 10.Grupta Bartınspor, ciddi bir bütçe harcayan Kdz.Ereğli Belediyespor’u kendi saha ve seyircisi önünde 2-1 mağlup etmeyi başardı.
İlk yarının 22.dakikadasında ev sahibi Ereğli, Ergin Kankal’ın çift sarı karttan kırmızı kartla oyundan atılmasının ardından 10 kişi kaldı. Bartınspor 34.dakikada korner vuruşunda Gökhan Hıdır’ın kafa golüyle ile 1-0 öne geçti.
İlk yarı Bartınspor’un 1-0 üstünlüğü ile sona erdi. Maçın 74. Dakikasında Bartınspor Muhammet’in ceza sahası içinde düşürülmesinin ardından penaltı kazandı ve Ereğli Vijdan Aladağ’ın kırmızı kart görmesi sonucu 9 kişi kaldı. Bartınspor, Muhammet Özdemir ile penaltıdan attığı gol ile skoru 2-0’a taşıdı.
Golün ardından Bartınspor’da Osman oyundan çıkarken önce sarı kart gördü, ardından saha kenarından seyirciler oyun alanına girdi.  Polis ekipleri yaşanan arbede ve olayları güçlükle önledi. Bartınspor’da oyuncu değişikliği gerçekleşmezken Osman kırmızı kart gördü ve Bartınspor 10 kişi kaldı.
9 Kişi kalan ev sahibi ekip 88. dakikada Hami Baytar'ın golü ile farkı 1'e indirerek umutlansa da 9 dakikalık verilen uzatma dakikalarında da istediği golü bulamadı ve Bartınspor zorlu deplasmanda altın değerinde 3 puan aldı.
Bartınspor 2 hafta üst üste aldığı yenilgiden sonra kaptan Fatih ve Çağdaş’ın kadro dışı bırakılmasının ardından Ereğli deplasmanında aldığı galibiyet ile kendine geldi.
Bartınspor, önümüzdeki hafta ligden çekilen Yeşil Bursa maçında hükmen galip sayılacak.

10. grup Puan tanblosu

1   Hendek                25  
2   1877 Alemdağ               20  
3   Zafer               19  
4   Bartınspor               18  
5   Beşyüzevler               18  
6   Kdz. Ereğli               18  
7   Çilimli Bld               14  
8   Serdivan               12  
9   Karasu               12  
10   Devrek BS               12  
11   Küçük Yalı ylk               10  
12   Kaynaşlı BS               8  
13   Beylerbeyi               6  
14   Yeşil Bursa               -3  

Bakmadan Geçme