Bartınspor Kırıkkale engelini 5 golle aştı

Bartınspor'un 5-1 kazandığı maçta Bartın Olay ekibinin canlı yayın ı engellendi.

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 6.grupta şampiyonluk mücadelesi veren Bartınspor, kritik maçta deplasmanda TM Kırıkkalespor'u 5-1 mağlup etti.

Maçın ilk yarısında yaşanan gergin anlarda ev sahibi TM Kırıkkale’De bir futbolcu kırmızı kartla oyun dışında kaldı. Bu dakikadan sonra ataklarını arttıran Bartınspor, Mustafa Ünver, Ramazan Taş ve Kaan Akar’ın golleri ile ilk yarıyı 3-0 önde tamamladı. İkinci yarıda ev sahibi ekip durumu 3-1 yapsada Bartınspor Şerif ve Ramazan Taş’ın attığı gollerle sahadan 5-1 galip ayrılmayı başlardı.
Bartınspor bu galibiyetle en büyük rakiplerinden TM. Kırıkkale’yi farklı yenerek şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerliyor.
OLAY MEDYA EKİBİNE SALDIRI
Maçı canlı yayın ile izleyicilerine ulaştıran Bartın Olay Medya ekibine sözlü ve fiili saldırıda bulunuldu. İlk yarının sonunda Canlı yayını engellenen ekibimiz ikinci yarıda canlı yayın yaptırılmadı. Ekibimiz polis ekiplerinin oluşturduğu koridor ile saha dışına güçlükle çıktı.
Bartın Olay Medya sahibi Süleyman Karaman VE Ersoy Bank, yaptıkları açıklamada,   İlk yarının sonlarında uğradığımız saldırı sonrasında mahsur kaldığımız basın odasından, Bartın Emniyet Müdürümüz Ogün Vural, müdür yardımcımız Oğuz Tüzün ve Kırıkkale Polis Teşkilatı sayesinde, oluşturulan Polis koridoru ile saha dışına çıkabildik.  Bu süreçte yanımızda olan basta Emniyet Müdürümüz Ogün Vural başta olmak üzere tüm polis teşkilatına teşekkür ederiz. Basına yapılan bu çirkin saldırıyı şiddetle kınıyoruz” dediler.

SPONSORLARIMIZA TEŞEKKÜR

Canlı yayınımızda bize destek olan, Zafer OSGB, Ecen Sigorta- Yusuf Gören, Özay Mobilya , Antepli Baklavacı Efendi, Onay Otomotiv, Birtom Biryapı,  Zerda Yapı Kuyumculuk,  İkbal Hac Umre-Metin Atik, Sercan Ateş fırını, Merkez Otomotiv- Hüseyin Çetin, Yurtbay Kuyumculuk-Ünal Yurtbay, Boğaziçi pastanesi –Yayha Usta, Tunay Gül Sigorta’ya teşekkür ediyoruz.  


 

Bakmadan Geçme