Başkan Maden Bartın'ı temsil edecek

Genel Başkan Yardımcılığı' görevine getirildi.

Bartın Spor Adamlar Derneği (BASAD) Başkanı Mehmet Maden,  81 ilde örgütlenme çalışmalarını sürdüren Türkiye Tüm Spor Adamları Derneği’nin (TÜMSAD) geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen olağan genel kongresinde “ TÜMSAD Genel Başkan Yardımcılığı” görevine getirildi.
Pandemi öncesindeki dönemde gerçekleştirdiği spor organizasyonları ile gündeme gelen ve ilimizdeki ilk veteran takımının kuruluşuna imza atan BASAD Başkanı Mehmet Maden, sportif faaliyetlerini ulusal çapta da sürdürebilmek adına yeni bir sorumluluk üstlendi. Maden, Genel Başkanlığını Vakıf Demir’in üstlendiği TÜMSAD’ın 31 Temmuz 2021 tarihinde gerçekleştirilen olağan genel kongresinde “TÜMSAD Genel Başkan Yardımcılığı’ görevine getirildi. TÜMSAD Genel Başkanı Vakıf Demir’e ve kongre üyelerine destekleri için teşekkürlerini sunan Maden, “TÜMSAD bünyesinde ilimiz ve ülkemiz genelinde sportif faaliyetlerimizi daha aktif ve daha güçlü bir şekilde gerçekleştireceğimize inanıyorum. TÜMSAD çatısı altında görev almaktan ve Bartın’ımızı da bu vesilesiyle temsil etmekten gurur duyuyorum.” şeklinde konuştu.
TÜMSAD, 2012 yılında Gaziantep’te Vakıf Demir,  Mehmet Enver Bal ve Erdoğan Gezer’in girişimleri ile kuruldu. Uzun yıllar spor yapmış değerli spor insanlarının bilgi, birikim ve deneyimlerini başarılı nesillerle paylaşma misyonu ile dernek olarak faaliyet gösteren TÜMSAD, yakın bir dönemde de genel merkezini Başkent Ankara’ya taşımayı planlıyor.

Bakmadan Geçme