Bayanlar Coşkun Sabah Konseri İle Eğlendi

Kadınlar matinesinde sahne alan Coşkun Sabah şarkıları ile coşturdu.

Bartın Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından düzenlenen bayanlar matinesi yoğun katılım altında gerçekleşti.

Belediye Sosyal Tesislerinde gerçekleşen programda ünlü sanatçı Coşkun Sabah sahne aldı. Ünlü sanatçının birbirinden güzel şarkıları seslendirdiği programda sürpriz hediye çekilişleri gerçekleştirildi. Hediye kazanan bayanlara Başkan Cemal Akın hediyelerini takdim etti.

Programda konuşma yapan Başkan Akın, “Matinelerimizi sizlerden gelen talepler doğrultusunda sürdürmeye devam ediyoruz. Etkinliklerimize gösterilen ilgi bizleri sizleri hayatın stresinden uzaklaştırıp mutlu edebildiğimiz için memnun ediyor. Tüm çalışmalarımızla olduğu gibi Sosyal Kültürel ve Sanatsal etkinliklerimizle de halkımıza ihtiyaçları doğrultusunda en güzel şekilde hizmet vermeye bundan sonrada devam edeceğiz. Daha önceki yıllarda Bolu, Kastamonu ve Milli Mücadelenin başladığı Samsun’a Kültür Turları düzenlemiştik. Geleneksel hale getirmiş olduğumuz turlarımızı bu sene ise Başkent Ankara’ya gerçekleştirdik. Organizasyonumuzu 3 bin vatandaşımızın katılımı ile tamamladık. Ayrıca düzenlemiş olduğumuz bayanlar matinesi programları ile hanımefendilere eğlenceli bir gün yaşama imkânı sağlıyoruz. Katılım ve ilginin yoğunluğunu gördükçe verdiğimiz hizmetin ne kadar önemli bir ihtiyacı karşıladığını bir kez daha görüyor vatandaşlarımızın memnuniyetiyle mutlu oluyoruz. Bu çerçevede yol, su kanalizasyon, park yapmak, çevre düzenlemek ve  hazırladığımız projeleri hayata geçirmek gibi hizmetlerimizin dışında sosyal kültürel ve sanatsal etkinliklerle de halkımıza en güzel şekilde hizmet vermenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bizler sizler hizmetlerimizden memnun olduğunuz sürece mutlu oluyoruz. Belediye Başkan Vekillerim, Yardımcılarım, meclis üyelerimiz ve tüm birimlerimizle birlikte her zaman emrinize amadeyiz. Belediye olarak halkımıza ve Bartın’ımıza en güzel şekilde hizmet vermek için ne lazımsa yapmaya devam ediyoruz. Başkan Akın, Belediye Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen Kadınlar Matinesi’nde Sanatçı Coşkun Sabah’a etkinliğe katkılarından dolayı çiçek ve hediyesini taktim ederek, sanat yaşamı boyunca ilk kez bir belediyenin düzenlediği matine etkinliğinde sahne aldığını ifade eden değerli sanatçı Coşkun Sabah’a teşekkür ediyorum” dedi.

Bakmadan Geçme