Belediyeden su kesintisi uyarısı

İşte su kesintisinin sebebi

PAYLAŞ

Bartın'da yüksek kesilerde su kesintisi yaşanıyor. Ana şebeke hattında bugün patlak meydana geldi. Bartın'a Ulupınar’dan gelen içme ve kullanma suyu ana hattında patlak meydana geldiği ve Belediye ekipleri tarafından onarım çalışmalarına hemen başlandığı açıklandı. Bu nedenle şehrimizin yüksek kesimlerinde yaşanabilecek su kesintisine karşı halkımızın tedbirli olması istendi. En kısa zamanda arızanın giderileceği ve suyun verileceği belirtildi. Suyun bu gece şebekeye verileceği ve yüksek kesimlere yarın akşam saatlerinde ulaşacağı öğrenildi. 

HABERİ PAYLAŞ:

Yorumlar / 4

  • Vakkas | 06 Aralık 2021 13:51

    Sorun yüksek yerlerde yani öylemi? Boruyu döşeyen yüksek yerlerdeki kişiler mi? Boru patlak, yol çatlak, bu ne ya. İki elinizle bi su bile veremiyorsunuz. Afría bizi kiskaniyor

  • E ülkem | 04 Aralık 2021 22:33

    3 gün oluyo sular gideli allahtan kücük ilde oturyoruz ne diyem

  • Hasan | 04 Aralık 2021 07:31

    3 Aralık akşamı suyun verileceği söylenmesine rağmen herhangi bir gelişme olmadı, 4 Aralık sabahindayiz ne su geldi ne de bilgi güncellemesi yapıldı. Üstüne üstlük karantinadayım ve mağdur bir şekilde bekliyorum. Gereğinin ivedilikle yapılmasını istiyorum.

  • Mahmut | 02 Aralık 2021 23:57

    Bıktık şu kesintilerden yıllardır.pandemide daha cok suya ihtiyacimiz varken 2 gun su kesintisi.yıllardir çözüme ulaşılamayan sorun.ariyoruz su arızayı bilgisi olmayan kişilerle konuşmak zorunda kalıyoruz.en azından su tankeri gönderin dediğimizde hangi mahallere gönderelim deniliyor.sabah su kesintisi oluyor.sular kesildikten sonra ilan verilir.o zaman biz madurlar her boş bulduğumuz bidonları su dolduracağız. (Insllh yayinlarsiniz)

BUNLARA DA BAKIN