Bir can gitti, yolda hiçbir önlem yok

Otomobilin dereye uçtuğu ve bir kişinin hayatını kaybettiği dar köprüde hiçbir önlemin olmaması vatandaşların tepkisine neden oldu.

Dün ölümlü kazanın meydana geldiği Çamaltı köyü ile Okçular Köyü arasındaki yolda, köprünün dar olduğunu belirten vatandaşlar kenarlarda korkuluk veya bariyer olmamasının kazalara davetiye çıkardığını belirterek önlem alınmasını istediler.

Bartın Artıt yolunu kullanan vatandaşlar köprünün çok dar olması ve korkuluklarının bulunmamasından şikâyet ederek, “ Köprüde korkuluk yok ve çok dar. Bu yol çok sık kullanılıyor. Genişletilmesi ve korkuluk takılması gerekiyor. Burada kaç defa kaza meydana geldi. En son da ölümlü kazada bir can gitti. Yetkililer önlem almak için daha ne bekliyor” diyerek tepkilerini dile getirdiler.

Bartın Arıt yolunda meydana gelen kazada, Hüseyin Çakır idaresindeki otomobil kontrolden çıkarak dereye yuvarlandı. Otomobil çekici yardımı ile sudan çıkartılırken araç içinden sürücü çıkmadı. Bunun üzerine suda arama yapan Amasra Sahil Güvenlik Komutanlığına bağlı dalgıçlar dere içinde Hüseyin Çakır'ın cansız bedenini buldu.

Bakmadan Geçme