Bu tesiste yok yok!

Bugüne kadar Bartın'da ilklere imza atan Kozcağız Belediye Başkanı Mustafa Karaman yeni bir projeyi daha hayata geçiriyor.

KOZCAĞIZ BELEDİYESİ SPOR MERKEZİ GELİYOR!
Kozcağız Belediye Başkanı Mustafa Karaman, Sosyal belediyecilik anlamında yapmış olduğu yatırımlara bir yenisini daha ekledi.
KOZCAĞIZ BELEDİYESİ SPOR MERKEZİ GELİYOR!
Kozcağızda spor anlamında birçok başarılı yatırımlara imza atan ‘Başkan’ Karaman’ Kozcağızın en büyük yatırımlarından biri olan Terminal ve Sosyal Tesis binasının içerisinde, spor merkezi için çalışmalara başlandı. Projede; koşu bandından, plates topuna kadar 25 farklı kalemdeki spor ekipmanları için 6 Kasım'da ihalesinin yapıldığını, kısa sürede hizmete gireceğini belirtti. Belediye Başkanı Mustafa Karaman, geçtiğimiz yıl Bartın da ilk olan asansörlü Tribün projesini de Bartın Milletvekili Yılmaz tunç ve Spor Toto Teşkilat Başkanlığının desteği ile başlatarak, kısa sürede tamamlamıştı. Kozcağız için FİFA onaylı suni çim sahadan sonra ihtiyaç haline gelen Tribün projesinde, engelli asansörü, doping odası, Bay bayan hakem odaları, kafeterya, protokol tribünü gibi özellikleri içinde barındıran toplam 700 kişilik bir tribünü Kozcağıza kazandırdı.
Kozcağız Gençlerine, Kozcağıza yakışır yatırımlar yaptığına dikkat çeken, Başkan ‘Karaman’ Kozcağızlı gençlerimize ve spor sever halkımıza layık bir spor salonu olarak Beldemizde ve bölgemizde örnek bir salon haline getireceğini ifade ederek şimdiden Hayırlı Uğurlu Olsun dedi.

 

Bakmadan Geçme