Bunu söyleyenlerin Kozcağız'da bir çivisi yok!

Bartın Olay Medya ve Bartın Televizyonu olarak Kozcağız'dan yaptığımız ortak canlı yayın geceye damga vurdu.

MHP Bartın Milletvekili Adayı Savaş Buyurman, Kozcağız’ı ilçe yaparsa Ak Parti yapar ama Yılmaz Tunç yapamaz derken, Yılmaz Tunç, Kozcağız’ın ilçe olmasını herkesten çok isteyen biziz,  Çünkü en çok yatırım yapan biziz. Kim kozcağız’ın ilçe olmasını istemiyor diyorsa yalan söylüyor, Kozcağız üzerinden oy devşirmeye çalışıyor diyerek noktayı koydu.

BUYURMAN: AK PARTİ YAPAR, TUNÇ YAPAMAZ

Savaş buyurman canlı yayında Kozcağız’ın ilçe yapılması konusunda yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi;

“İnsanlar çıkacaklar diyecekler onlar yapamaz, yaparsa Ak Parti yapar diyecekler. Tabi ki bunu yaparsa Ak Parti yapar. Ama bu konu Yılmaz Tunç’un derdi olmadığı için, Yılmaz Tunç yapamaz. Şunu canı gönülden söylüyorum. Seçimden sonra kazanılması durumunda Hükümet ortağı olacağımız için, birde olsa iki de olsa Bartın için, Kozcağız için her daim koşturmaya hazırız.

BAHÇELİDEN SÖZ ALMADIK, CEMAL BAŞKAN SÖZ VERDİ

Devlet Bahçeli’den Kozcağız’ın İlçe olması için söz aldınız mı sorusuna Buyurman şu şekilde cavap verdi;

“Cemal Başkanı yediden yetmişe Bartın ve köyleri olmak üzere herkes tanıyor. Cemal Akın’da hangi parti olursa olsun destek almış ve Belediye Başkanı olarak seçilmiş bir isimdir. Sözünün arkasında olan bir isimdir. Devlet Bahçeli ile Cemal Akın’ın bir görüşmesi oldu. Cemal Akın’da bizlere kozcağız’ı ilçe yapacağız sözünü verdi. O nedenle Cemal Akın sözü Devlet Bahçeli sözüdür.Cemal Akın söz verdiyse sonuna kadar onun arkasındadır.

TUNÇ: BUNLARIN KOZCAĞIZ’DA ÇİVİSİ YOK! KOZCAĞIZ’IN İLÇE OLMASINI BİZ İSTİYORUZ, ÇÜNKÜ ENÇOK YATIRIM YAPAN BİZİZ

 Canlı yayının son bölümüne katılan Milletvekili Yılmaz Tunç, kim kozcağız’ın ilçe olmasını istemiyor diyorsa yalan söylüyor diyerek Buyurman’a cevap vermiş oldu.

Tunç açıklamalarına şöyle devam etti.

Kozcağız’a en çok yatırım yapan biziz. Yaptığımız yatırımlar ortada. Sosyal tesisler, terminal, okullar, duble yol, barajlar saymakla bitmez.

 Kozcağız’ın ilçe olmasını herkesten çok isteyen biziz,  Çünkü en çok yatırım yapan biziz.

 Kim kozcağız’ın ilçe olmasını istemiyor diyorsa yalan söylüyor. Son günlerde Kozcağız üzerinden siyaset yapan bir grup var. Bunların toplumda hiçbir karşılığı yok. Bunların Kozcağız’da bir tane çivisini göstersinler. Ne kazandırmışlar Kozcağız’a. Kozcağız’a yatırım yapan, bundan sonra da yapacak olan biziz. Kozcağız’a seçimdem seçime gelenlerden değiliz. Kozcağız’ın seçilecek 2. sıradaki adayı Yaşar Arslan var. Diğer partiler zaten 2 de 2’ye talip değil ki. 2 milletvekiline talip olan sadece biziz. İlçe yapılacaksa da ilçe yapacak olan yine Ak Parti’dir, yaparsa Ak Parti Yapar.

YALANCI BUNLAR

Şimdi Bakıyorum, İlçe olmasına Yılmaz Tunç karşı diyorlar. Ne kadar yalan söylüyorlar. Biz belediye başkanımızla beraber yerel yönetimler başkanımıza dosyamızı verdik. Kozcağız ilçe olsun diye gerekçeleriyle birlikte raporumuzu sunduğumuz halde karşı olduğumuzu söylüyorlarsa bunlar yalancı. Kozcağız’ı kullanarak oy devşirme peşindeler. Buna biz de halkımız da müsaade etmez. Kozcağız halkı köyleriyle Kozcağız’ı kullandırtmaz. Kimsenin siyasi çıkarına alet edilecek belde değildir. Burası Bartın’ın gözbebeğidir. Yatırım yağmuruna tutmaya devam edeceğiz. Bunların hiçbir hedefi yok, olamaz da zaten. Projeleri de yok. Bunlar Ak Parti’yi, Belediye Başkanını nasıl yıpratırım, milletvekilini halkın gözünden nasıl düşürebilirim peşinde. 24 Haziran akşamı Kozcağız halkı bunlara gereken cevabı verecek.

 

Bakmadan Geçme