Büyük Türkiye Büyük Bartın için

Milletvekili adayı Cemal Akın ziyaretlerine devam ediyor

Milliyetçi Hareket Partisi Bartın Milletvekili Adayları Cemal AKIN ve Sezai Hangişi, teşkilat üyeleri ile birlikte ziyaretlerine devam ediyor. 
AKIN ve beraberindekiler Ramazan Çeliker’in sahibi olduğu Çelikerler Çelik Konstrüksiyon İnşaat San. Tic. Ltd. Şti.’ne gerçekleştirdikleri ziyarette çalışmalar hakkında bilgiler aldı.
Ziyarete ilişkin bir açıklama yapan Bartın Milletvekili Adayı Cemal AKIN “İlimizin ve ülkemizin güzide kuruluşlarından Sahibi Sayın Ramazan Çeliker ve personelini ziyaret ettik. Bartınlının doğduğu yerde doyması için bir çivi çakan herkese şükranlarımızı sunuyoruz. Sayın Çeliker ve bu kuruluşa emek veren herkese teşekkürler” dedi.
“Büyük Türkiye Büyük Bartın” hedefiyle azimle çok çalıştıklarını belirten Cemal AKIN “Bartın’da üretken ekonomiyi hedefliyoruz. Daha çok istihdam, daha çok refah demektir. Bartınımızda yaşayan herkesin refahını artırmak için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz” dedi.
BARTIN’I PROJELERİMİZLE GÜÇLENDİRECEĞİZ
MHP Bartın Milletvekili Adayı Cemal AKIN “Bartın’ı projelerimizle güçlendireceğiz. Başlatacağımız kalkınma hamlesi gençlerimize yeni istihdam kapıları açarken ilimizi güçlü yarınlara taşıyacak” dedi.
MHP Bartın Milletvekili Adayları Cemal AKIN ve Sezai HANGİŞİ seçim çalışmaları kapsamında vatandaşlarla buluşmaya ve projelerini anlatmaya devam ediyorlar. Bartın’ın Kozcağız beldesinde pazar alanında vatandaşlarla bir araya gelen, beldedeki esnafları ve işletmeleri ziyaret eden MHP Milletvekili Adayları AKIN ve HANGİŞİ, Kozcağız Engelliler Spor Kulübü Derneği Başkanı Mutlu Ünlü ve Yönetim Kurulu Üyelerini de dernek binasında ziyaret ettiler.
MHP Milletvekili Adayı AKIN gerçekleştirdikleri ziyaretlerin ardından yaptığı değerlendirmede, “İlimizin dört bir yanında olduğu gibi Kozcağız beldemizde de halkımızın yoğun ilgisiyle karşılandık. Kozcağızlı hemşehrilerimiz her zaman kendileriyle birlikte olduğumuz için bizlere teşekkürlerini sunarken bizlerde samimiyetleri, güvenleri ve destekleri için kendilerine bir kez daha teşekkür ettik. Düğünden cenazeye, iyi günde ve kötü günde bir ve birlikte olduğumuz hemşehrilerimizle her zaman gönül gönüle ve omuz omuza olmaya devam edeceğiz.” dedi.
“İlimizi projelerimizle güçlendireceğiz”
Ziyaretlerinde projelerinden de bahseden MHP Milletvekili Adayı AKIN, “Bir ilin gelişmesi, büyümesi ve güçlenmesi için uygulanabilir projeler hazırlanması gerekir. Bu projelerin sağlam temellere oturması gibi kamuoyunun da görüşleri-önerileri dikkate alınarak oluşturulması önemlidir. Bugün halkımızın karşısına sağlam temellere oturan ve her kesimden insanımızın görüşleriyle katkı sunduğu projelerimizle çıkıyoruz. İlimizi projelerimizle güçlendireceğiz. Bu projelerle başlatacağımız kalkınma hamlesi gençlerimize yeni istihdam kapıları açarken ilimizi güçlü yarınlara taşıyacak” İfadelerinde bulundu.
“Yeraltı kaynaklarımızı ekonomiye kazandıracağız”
Bartın’ın yer altı kaynaklarının mutlaka ekonomiye kazandırılması gerektiğinin altını çizerek konuşmasını sürdüren Milletvekili Adayı AKIN, “Bartın ilimizle Amasra ilçemiz arasında Uğurlar B Projesi olarak adlandırılan bir bölgemiz var. Bu bölgede 600 milyon ton kömür rezervimizin yer aldığı bilinmekte. Üstelik bu 600 milyonluk kömür rezervimizin 250 milyon tonluk kısmı ekonomiye kazandırılma noktasında kolay bir alanda. Açılacak yeni kuyularla bu rezervimizi ekonomiye kazandırabiliriz. Bir yandan yeraltı kaynaklarımızı ekonomiye kazandırırken bir yandan da TTK bünyesinde işçi alımları yaparak bölgemizdeki istihdama katkı sunabiliriz.  Tüm bunlarla beraber ilimizin bir yanı benzersiz güzelliklere sahip sahillerle, bir yanı da uçsuz bucaksız ormanlarla kaplı. Bacasız sanayi diye adlandırdığımız turizm başta olmak üzere sahillerimizden ve orman bölgelerimizden daha fazla yararlanabilmemiz gerekiyor. Bunun için de projelere ihtiyaç var. Bizler projelerimizle Bartın’ı kalkındırmaya, insanımıza iş-aş olanakları sunmaya kararlıyız. Bu sorumluluk bilinci ile göreve talibiz. Halkımızdan alacağımız yetkiyle Bartın’ı daima ileriye taşıyacak projelerimizi bir bir hayata geçireceğiz. İlimizi güçlü bir elle temsil ederek kısa zamanda çok büyük mesafeler kat edeceğiz. Bu kutlu yolda bizleri destekleyen, bizlere inanan ve güvenen halkımızın her daim yanında yer alacağız.” dedi.

Büyük Türkiye Büyük Bartın için
Büyük Türkiye Büyük Bartın için
Büyük Türkiye Büyük Bartın için
Büyük Türkiye Büyük Bartın için
Büyük Türkiye Büyük Bartın için
Büyük Türkiye Büyük Bartın için

Bakmadan Geçme