Çağlayan'da umumi temizlik

Duyarlı vatandaşlardan örnek davranış, poşetler dolusu çöp topladılar…

Bartın’da bir grup duyarlı vatandaş Çağlayan piknik alanında umumi çevre temizliği yaptılar.
Hafta sonları yüzlerce kişiyi ağırlayan Çağlayan Piknik Alanında, etrafa bırakılan çöpler nedeniyle duyarlı vatandaşlar çevre kirliliğine dikkat çekmek ve farkındalık oluşturmak için piknik alanında çöp topladı.
Doğanın dengesini bozan en önemli faktörün insan olması sebebi ile bu konuda örnek teşkil etmek isteyen vatandaşlar, çöp poşetlerini alarak doğal alana atılan çöpleri elleriyle topladılar.
Doğada erimeyip geri dönüşüm özelliği olmayan ve görüntü kirliliğine neden olan bu çöplerin insan sağlığı ile doğada yasayan canlıları olumsuz yönde etkilediğini söylediler.
Özellikle piknik yapan insanları çöpleri etrafta bırakmamak konusunda duyarlı olmaya davet ettiler.
DESTEK VERENLERE TEŞEKKÜR
Çöp toplama etkinliğine katılan Ufuk Özyer yaptığı açıklamada, “Çağlayan piknik alanını temizlemeye gelen Orta mahalle muhtar adayı arkadaşım Atınç Günsal ve ailesine, emniyet personeli Adem Erdim ve İsmail Özkaynak’a,Demirciler mahallesi azası Tuna Baş'a, Selen gıda personeli Mehmet Bozkurt abimize, Enerjisa Personeli Hasan Demirel abime, namıdeğer Başkan lakaplı Mehmet Yılmaz kardeşime, İşkurdan emekli Şaban Erdim abimize, Berat Aydemir kardeşime ve desteklerini esirgemeyen Hüseyin Çetin ve Cemal Akın’a sonsuz teşekkür ediyorum” dedi.

 
 

Bakmadan Geçme