Cemal Akın, her gün kendi rekorunu kırıyor

Günün 16 saatini çalışarak geçiren Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın herkesi kucaklıyor...

HALKLA İLİŞKİLER EN ÜST DÜZEYDE DEVAM EDİYOR

BARTIN BELEDİYE BAŞKANI CEMAL AKIN HERGÜN KENDİ REKORUNU KIRIYOR

Günün 16 saatini çalışarak geçiren Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, hasta-yaşlı ziyaretleri, ev toplantıları, halk eğitim kursları ve okul ziyaretleri, esnaf ziyaretleri ve Belediye çalışmalarını yüksek tempoda sürdürüyor.

2009 yılında halkın büyük desteği ile seçilerek Bartın Belediye Başkanlığı görevine başlayan Akın, 2014 yılı seçimlerinde de oylarını yüzde 39’dan yüzde 46’ya yükselterek rakiplerine büyük fark atmıştı. 10 yıldır durmadan, dinlenmeden çalışmalarını sürdüren Akın, halktan hiç kopmadan en üst düzeyde halkla ilişkilerini de yüksek tutuyor.

Belediye yatırımları, projeleri, çalışmalarının yanı sıra 650 dolayındaki personeli ile Bartın Belediyesi’ni yöneten, aynı zamanda ev ziyaretleri, doğum günü, mevlit, açılışlar, düğünler, nişanlar, sünnetler gibi davetlere mümkün olduğunca icabet eden, vatandaşları zor ve acılı günlerinde yalnız bırakmayan Cemal Akın “Yüce Rabbim herkesi bu dünyaya bir amaç için göndermiş. Beni de insanlara faydalı olabileyim, hizmet edebileyim diye. Benim yaşam tarzım insanlara hizmet odaklıdır. Tatil nedir bilmem, çalışmaktan yılmam. Günümün 16 saatini memleketime ve ülkeme hizmet ederek geçiririm” dedi.

Sadece son 4 ayda 53 hasta ve yaşlı vatandaşı evlerinde ziyaret ettiğini, 54 ev toplantısı yaparak 1350 kişi ile birebir sohbet gerçekleştirdiğini, 2129 kişi ile kahvaltıda buluştuğunu, Halk Eğitim ve Kur’an  Kursları’nda 300 bayan ile istişarelerde bulunduğunu, 24 okulu, tüm kamu kurumlarını ziyaret edip, her gün onlarca esnafa giderek hayırlı işler dileğini anlatan Cemal Akın “Günün her dakikasını boşa geçirmeden yüksek tempo ile çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Ve en önemlisi bunu gönülden yapıyoruz. Her sosyal kesimden, her yaştan, her eğitim düzeyinden binlerce vatandaşımız ile Bartın için istişarelerimizi sürdürüyoruz. Ben eleştiriden asla yüksünmeyen bir kişiyim. Yeter ki yapıcı eleştiri olsun, yeter ki art niyet içermesin. Halkımızdan iyi niyetle gelen her tenkit başımızın üzerinedir ve gereği yerine getirilir. En etkili karar merci halkın ta kendisidir” dedi.

Bakmadan Geçme