Cemal Akın'dan İş Adamlarına Ziyaret

Belediye Başkanı Cemal Akın'dan Akmazlar İnşaat'a ziyaret

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Akmazlar İnşaatı ziyaret etti. 
Başkan Cemal Akın Akmazlar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Metin Akmaz, Yönetim Kurulu Üyeleri Hüseyin Akmaz ve Erhan Akmaz ile bir süre sohbet ederek Akmazlar İnşaat çalışanları ile de selamlaşarak hal ve hatırlarını sordu. 

Samimi sohbet ortamında gerçekleşen ziyarette Bartın Belediyesi çalışmaları ve gündeme ait konular konuşuldu. Ziyaretin sonunda ise Başkan Cemal Akın, Akmazlar İnşaat yöneticilerine misafirperverlikleri için teşekkür etti.

Belediye Başkanı Cemal Akın ziyarette yaptığı konuşmada belediye olarak mahalle ziyaretlerinin yanı sıra kentte faaliyet gösteren tüm şirket ve işyerlerini de her fırsatta ziyaret ederek toplumun her kesimi ile istişare halinde olduklarını söyledi.

Akın açıklamasında “Belediye olarak her fırsatta vatandaşlarımızı ziyaret ediyor taleplerini yerinde dinliyoruz. Bunun yanında kentte faaliyet gösteren tüm fabrika, şirket ve çeşitli işyerlerini de ziyaret edip iş adamı ve esnaflarımızla istişarelerde bulunuyor bu şekilde hizmetlerimizi toplumun geneline yayıyoruz” dedi.

Bakmadan Geçme