CHP'nin Ulus adayı Çetin Selçuk Arslan oldu

CHP Ulus Belediye Başkan Adayını belirledi.

Çetin Selçuk Arslan. CHP Genel Merkezinde yapılan Parti Meclisi Toplantısı sonrası açıklanan Belediye Başkan Adayları Listesinde Ulus ilçemizin Belediye Başkan Adayı olarak Çetin Selçuk Arslan’ın ismi açıklandı. 

Önceki hafta yapılan eğilim yoklamasın da diğer adayın çekilmesi sonrasında ismi tek aday olarak Ortaya çıkan Çetin Selçuk Arslan resmen artık Ulus Belediye Başkanı adayı. 

Çetin Selçuk Arslan kimdir?

1969 Ulus doğumlu olan Çetin Selçuk Arslan, İlk, Orta ve Lise öğrenimini Ulusta yaptı. Ulus Endüstri Meslek Lisesinden mezun olduktan sonra  İstanbul Üni versitesi Gazetecilik ve Halkla İlişkiler Bölümünden 1991 yılında mezun oldu. Bir dönem Hürriyet, Anadolu Ajansı ve Star Televizyonunun Bartın muhabirliklerini yapan Arslan, yerel gazetelerde de çalıştı. 22 Yıldır Otomotiv Sektöründe yönetici olarak çalışan Çetin Selçuk Arslan evli ve 2 erkek çocuk sahibi.

Ne diyor?...

Birlikte yöneteceğiz...

Doğduğum, havasını teneffüs ettiğim şehirde Belediye Başkanlığı gibi seçkin bir göreve talip olmak benim için çok büyük bir onur. Yöreme hizmet edebilme ihtimali beni şimdiden çok heyecanladırıyor. Ülkemizin içinde bulunduğu ekonomik sıkıntıları en çok hisseden yerlerden olan Ulus’umuzu, halkımız takdir eder beni ve belediye meclis üyelerimizi seçerse onlarla birlikte yönetip, onlarla birlikte büyüteceğiz.  İlçemizin başta gençlerimizin işsizlik sorunlarına çare olmaya çalışacağız…Sonra toplumun ve Ulus’un direği olan küçük esnaf ve üreticilerimize destek olmaya çalışacağız. Kadınlarımızın tamamını meslek sahibi yaparak ekonomik özgürlüklerini kazandırmak için elimizden ne gelirse yapacağız. Biliyorsunuz göç nedeniyle fırsatını bulan gençlerimiz büyükşehirlere kaçtılar. Görece yaşlı bir nüfusumuz var… İlçe sakinlerimizin yaşam konforlarını artırmak için Belediye olarak her türlü sosyal ve ekonomik  çalışmayı yapacağız… İlk vaadimiz 65 yaş üstü insanlarımızın su faturalarında %20’lik bir indirim yapacağız.

Cezalandırıcı değil, ödüllerindirici bir belediye olacağız

İlçemizde ki tüm çalışmlarda amacımız ve hedefimiz ceza odaklı olmayak. Tam tersi, insanlarımıza yol gösterip, rehber olup başarılı çalışmaları ödüllendireceğiz. Kimse ceza korkusuyla yaşamayacak…

Herkesin Belediye Başkanı olacağım.

Seçildiğim gün rozetimi çıkartıp tüm İlçe halkının Belediye Başkanı olacağım. Hiçbir vatandaşımızı ötekileştirmeden, parti ayrımı gözetmeden tüm içtenliğimle kucaklayıp, hizmetlerimizi en üst kalitede ihtiyaç duydukları her alanda alacaklar…Siyasi ayrıma asla izin vermeyeceğim. Tam tersi ilçemizin zengiliği olan farklı düşünceleri yönetimimizin içine katarak güçlü bir belediyecilik yapacağım.

Evrensel standartlarda bir belediye olacağız…

Kuracağımız proje ofisiyle tüm Dünya proje teşviklerini takip ederek, en başta genç arkadaşlarımızı işin içine dahil edeceğiz ve geleceğe umutla bakmalarını sağlayacağız. Tüm evrensel, dijital imkanları gençlerimize açacağız… Onları dünyanın farklı kentlerine vizyonlarını değiştirmek ve donanımlarını artırmak için göndereceğiz.  Evrensel standartlarda projelere tüm vatandaşlarımızı dahil ederek geleceğe güvenle ve umutla bakmalarını sağlayacağız…

Gülümseyen bir doğa kenti olacağız…

Küre dağlarından aldığımız pırıl pırıl enerji ile, sokaklarında vatandaşların gülümsediği, dostluk ve dayanışmanın en üst düzeye taşındığı, sosyal ilişkilerin Ulus’umuzu geliştirdiği  göç’ün tersine çevrildiği marka, gülümseyen bir Ulus için seçileceğiz.

 

Bakmadan Geçme