CİMER'e başvurdu, aldığı cevap ile şok oldu

Yol bozuk dedi, gelen cevap ile şok oldu...

Bartın’da bozuk olan köy yolunu CİMER'e şikâyet eden köylü vatandaş, gelen cevap karşısında şok oldu.
Bartın’ın Kumluca beldesine bağlı Kızıllar köyü çengelli mahallesinde ikamet eden Aysel Arslan isimli vatandaş, bozuk olan köy yollarının yapılması için 14.10.2017 tarihinde Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezine (CİMER) başvuruda bulundu.
CİMER’den 25.10.2017 tarihinde Bartın İl Özel idaresi yol ve ulaşım hizmetleri müdürlüğünden verilen cevap yazısında “2017 yılı için ilimiz Kızıllar Köyünde yol bakım onarım çalışmaları yapılmıştır” denildi.
 
YAPILMAYAN YOL YAPILDI DİYE YAZILDI
 
Yazıyı eline alan Aysel Arslan, bozuk olan yolumuza bakım onarım çalışması yapılmıştır diye cevap verilmesi karşısında şok olduğunu belirterek şunları söyledi;
“2 ay kadar önce köy yolumuzun sadece bir kısmında yama çalışması yapıldı. O zaman çengelli mahallemizin yolu yapılmadı. Hal böyle iken Cumhurbaşkanlığımıza yaptığımız başvuruya yanıltıcı bilgi verilmiş ve yapılmayan yol yapılmış gibi gösterilmiştir. Köyün bir kısmına 2 ay önce yapılan yamalarda ilk yağmurla birlikte yeniden bozulmuştur. Yetkililerin bu duruma kalıcı çözüm bulmasını ve köy yolumuzun yapılmasını istiyoruz. Cumhurbaşkanlığımıza yanıltıcı bilgi verilmiştir. Konuyu tekrar CİMER’e bildireceğim”.
Kumluca Kızıllar köyünde yolların bozuk olması sürücülerin ve köylülerin tepkisini çekiyor.


 
 

Bakmadan Geçme