Cinayet olayında sıcak gelişme

Gelin ve kayınpeder tutuklandı

Cinayet olayında Gelin ve kayınpeder tutuklandı: BARTIN'da gelini Terkadın Karakuş'un (31) evinde gördüğü Aykut Yaldız'ı (29) çıkan tartışmada bıçaklayarak öldürdüğü iddia edilen Recep Karakuş (58) tutuklandı. Soruşturma kapsamında delilleri kararttığı ve suça iştirak ettiği iddia edilen gelini Terkadın Karakuş da tutuklanıp, cezaevine gönderildi.
Olay, dün sabaha karşı Kozcağız beldesi Mustafa Kemal Paşa Caddesi'nde 3 katlı bir binada meydana geldi. Esnaf Aykut Yaldız, eşi işte olduğu sırada Terkadın Karakuş'un evine gitti. Terkadın Karakuş'un alt katta oturan kayınpederi Recep Karakuş, Aykut Yaldız'ın gelinin evine girdiğini fark etti. Üst kata çıkan Karakuş ile Yaldız arasında tartışma çıktı. Karakuş, Yaldız'ı göğsünden bıçakladı. Sağlık ekiplerince Bartın Devlet Hastanesi'ne kaldırılan şahıs hayatını kaybetti. Çalışma başlatan jandarma, Recep Karakuş ile Terkadın Karakuş'u gözaltına aldı.
GELİN SUÇU ÜSTLENDİ
Terkadın Karakuş ilk ifadesinde; Aykut Yaldız'ı hırsız sanarak bıçaklayıp öldürdüğünü söyledi. İddiaya göre; daha sonra Terkadın Karakuş ile kayınpederi evdeki kanları temizleyip, olayda kullanılan bıçağı sakladı. Soruşturmayı derinleştiren jandarma, Terkadın Karakuş'un yalan beyanda bulunduğunu, Yaldız'ı bıçaklayan kişinin Recep Karakuş olduğunu belirledi. Jandarmadaki işlemleri sonrası adliyeye sevk edilen gelin, 'delil karartma ve suça iştirak' gerekçesiyle, kayınpeder ise 'kasten öldürme' suçlamasıyla tutuklandı. Öldürülen Aykut Yaldız’ın Van iline bağlı Altındere Arınç köyünden olduğu öğrenildi. (DHA)

Cinayet olayında sıcak gelişme
Cinayet olayında sıcak gelişme
Cinayet olayında sıcak gelişme
Cinayet olayında sıcak gelişme

Bakmadan Geçme