Çocuklar üşümesin diyerek yola çıktılar

Bartın'daki gönüllü anneler tarafından ihtiyaç sahibi çocuklara yardım etmek amacıyla 'Çocuklarımız Üşümesin' isimli proje başlatıldı.

Bu kapsamda İl Milli Eğitim Müdürü Yaşar Demir’i ziyaret eden gönüllü anneler Özgür Saliha Karaca ve Arzu Yılmaz, projeyle ilgili bilgi verdi.  Müdür Demir ise ziyarette projeye destek vereceğini ifade etti. Çocuklarımız Üşümesin Projesi çerçevesinde köy okullarında araştırma yaparak tespit edilen ihtiyaç sahibi çocuklar için hayırseverlerin de katkılarıyla  bot, mont, kıyafet, kırtasiye malzemesi gibi  toplanan eşyaların ve araçların çocuklara teslim edilmesi hedefleniyor. Damlaya damlaya göl olur atasözünden hareketle yola çıkan gönüllü anneler Bartın’daki tüm vatandaşlardan ve hayırseverlerden destek bekliyor.
 
Proje kapsamında ilk olarak Akçalı İlkokulu ziyaret edildi ve ihtiyaç sahibi çocuklara verilmek üzere mont, bot, kıyafet ve kırtasiye malzemeleri öğretmenlere teslim edildi. Gönüllü anneler, “bizlere bu projede destek veren bütün güzel yürekli insanlara teşekkür ediyoruz. Çocuklarımız üşümesin diyorsanız bir mont bir bot çocuklarımızın üşümesini engelleyecektir” siyerek destek beklediklerini söylediler.

 

 

Bakmadan Geçme