Daha huzurlu bir Bartın için çalışıyoruz

Emniyet Müdürü Ogün Vural, makamında Bartın Olay Medya ailesini ağırladı...

Yaklaşık 2 Ay Önce Bartın’da göreve başlayan Emniyet Müdürü Ogün Vural’a Bartın Olay Medya ailesi olarak hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdik.
Keyifli bir sohbet şeklinde geçen ziyarette, Bartın’ı çok sevdiğini belirten Emniyet Müdürü Ogün Vural, görev yapacağı süre içerisinde ekibi ile birlikte daha huzurlu bir Bartın için çalışmaya devam edeceklerini belirtti.
Özellikle Bartın’daki yol kontrol ve denetimlerin devam etmesi konusunda çok hassas olduğunu belirten Vural, bu sayede Batı Karadeniz’e kayan yasadışı göçmen rotasının yeniden Ege bölgesine döndüğünü belirterek mala karşı işlenen suçlarda ve hırsızlık olaylarında da bir önceki yıla göre önemli oranlarda azalma yaşandığını ifade etti.
Ziyaretten duyduğu memnuniyetini dile getiren Vural, Bartın’ın huzuru için tüm STK temsilcileri, muhtarlar, basın mensupları ve halk ile dayanışma içerisinde olmanın önemine dikkat çekti.
Yaklaşık 1 saat süren sıcak sohbetin ardından Bartın Olay Medya ailesi olarak Emniyet Müdürü Ogün Vural’a yeni görevinde başarı temennilerimizi ileterek gösterdiği misafirperverlikten dolayı teşekkürlerimizi ilettik.


 

Bakmadan Geçme