Dua ve gözyaşları arasında defnedildiler
Babaanne ve torunları gözyaşları arasında defnedildi
- 22.02.2020 18:59
- Güncelleme: 22.02.2020 19:01
- 8315
Bartın’da dün akşam yaşanan yangın faciasında hayatını kaybeden babaanne ve iki torunu defnedildi.
Bartın'ın Amasra ilçesine bağlı Yukarısal köyünde dün akşam çıkan yangında babaanne ile 2 torunu dumandan zehirlenerek hayatını kaybetti.
Babaanne ve torunları tuvalette bulundu
Muhtar Şaban Yüksel ve köylüler, yangında mahsur kalan Fatma Erkan (63) ile torunları 3 yaşındaki Berat Ali Erkan ve 2 yaşındaki Ali Asaf Erkan'ı tuvalette hareketsiz halde bularak dışarı çıkarmıştı.
Feryatlar yürekleri dağladı
Yangında vefat eden babaanne ve iki torunu için yangın çıkan evlerinin önünde cenaze töreni düzenlendi.
Yangında iki çocuğunu kaybeden anne Birgül ve baba Ali Erkan ile çocukların abisi Yiğit Erkan güçlükle ayakta dururken feryatlar yürekleri dağladı.
Yukarısal köyünde kılınan ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından gözyaşları ve dualar arasında toprağa verildi.
Cenazeye çok sayıda vatandaş katıldı.
Muhammet | 24 Şubat 2020 16:38
Rabbim kimseyi böyle acıyla imtihan etmesin. Geride kalan aileye sabır diliyorum. Başınız sağolsun.