Duster Off Road Gurubu Bartın'a Geldi

Milletvekili Tunç, Vali Dirim ile birlikte Duster Off Road Türkiye gurubu ile Güzelcehisar'da buluştu.

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Bartın Valisi Nusret Dirim ile birlikte Duster Off Road Türkiye Grubu ile Güzelcehisar’da buluşarak bir süre sohbet etti, Güzelcehisar lav sütunları hatırası anısına fotoğraf çektirdiler.

Hafta sonu Bartın Güzelcehisar Lav Sütunları ve Sahilinin Turizm ve Rekreasyon Amaçlı Peyzaj Uygulama Projesi”nin birinci etabının açılması ile birlikte, Güzelcehisar Lav Sütunlarının ilk ziyaretçileri Duster Off Road Türkiye grubu oldu.

Duster Off Road Türkiye Grubu Muhammet Demiral Başkanlığında 25 araç 50 kişi Bartın’daydı, hafta sonu Bartın Çağlayan, İnkumu, Güzelcehisar, Amasra, Ulus, Ulukaya Şelalesi, Drahna Kemerli Mağarası başta olmak üzere Bartın’ın görülmeye değer güzelliklerini gezen grupla Milletvekili Tunç, Bartın Valisi Dirim Güzelcehisar’da buluşarak bir süre sohbet ettiler. 80 milyon yıllık Lav sütunları yürüyüş yolu ve teraslarını çok beğenen grup üyeleri Bartın’ın güzelliklerine hayran kaldıklarını, Güzelcehisar turizm projesini çok beğendiklerini ifade ettiler.

 

Bakmadan Geçme