Emniyetten okul çevrelerinde sıkı denetim

Bartın merkez ve ilçelerinde okul ve çevrelerinde yer alan internet kafe, büfe, market, park, metruk bina ve bahçelerde denetim yapıldı.

Bartın Emniyet Müdürlüğü, güvenli okul projesi kapsamında çocuk ve gençlerin korunmasına yönelik uygulamalarını sürdürüyor.
Bartın Emniyet Müdürlüğü Asayiş Kom Narkotik Çocuk ve Trafik Şube müdürlüğü personellerinin katılımı ile il merkezi ve ilçelerde bulunan tüm okulların çevresinde yakınlarında bulunan internet cafe, playstation salonları, ganyan ve iddia bayileri, tekel büfeleri ve metruk binalarda uygulamalarını sürdürüyor. Şüpheli görülen kişiler üzerinde arama yapan polis, GBT (Genel Bilgi Tarama) uygulaması da yaptı.
Uygulamalar okul çevresiyle sınırlı kalmadı. Okul çevresindeki iş yerleri, parklar ile metruk binalarda da arama yapan polis ekipleri, ayrıca servis araçlarının da denetledi.
Yapılan kontroller ile gençlerimizin ve öğrencilerimizin zararlı alışkanlıklardan korunması ve güvenli bir eğitim ve öğretimin sürdürülmesi hedefleniyor. Ayrıca okul servislerimizin standartlara uygun bir şekilde Öğrencilerimizi taşıması, güvenli bir şekilde okul ve evlerine ulaşmaları için tüm kontroller Trafik Şube müdürlüğü tarafından gerçekleştiriliyor.


 
 

Bakmadan Geçme