Giray Gülsoy adaylık başvurusunu yaptı

Kozcağız'ı İl Genel Meclisinde temsil etmek isteyen Giray Gürsoy, Ak Parti İl Genel Meclis Üyeliği için müracaatta bulundu.

Gülsoy: “Amacımız en iyi hizmeti vermek”
AK Parti Bartın Merkez İlçe Başkan Yardımcılığı, Kozcağız Belde Başkanlığı ve İl Başkan Yardımcılığı görevlerinde bulunan Giray Gülsoy İl Genel Meclisi için aday adaylığı başvurusunda bulundu.
Siyaseti sadece makam ve mevki sahibi olabilmek için değil, en iyi hizmeti verebilmek yapacağını söyleyen Gülsoy  “AK Parti’den Bartın İl Genel Meclis Üyeliği Aday Adaylığı için bugün başvuruda bulunuyorum. 1981 doğumluyum. Evliyim. İmalat sektöründe hizmet veren firma sahibiyim. Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi mezunuyum.  AK Parti Bartın Merkez İlçe Başkan Yardımcılığı, Kozcağız Belde Başkanlığı ve İl Başkan Yardımcılığı görevlerinde bulundum. Siyaseti sadece makam ve mevki sahibi olabilmek için değil, halkımıza en iyi hizmeti verebilmek için doğruluk ve dürüstlük ilkesinden ayrılmadan tüm toplumun çıkarlarını gözeterek insanları ötekileştirmeden birleştirerek devam ettirmek asli vazifem olacaktır. Bana bu süreçte destek veren herkese teşekkür ediyorum.” Dedi.  
AK PARTİ’DE 8 İSİM İL GENEL MECLİS ÜYESİ ADAY ADAYI
AK Parti’de 31 Mart 2019 yerel seçim çalışmaları devam ederken 8 isim AK Parti’den İl Genel Meclis üyeliği için aday adaylığı başvurusunda bulundu.
AK Parti’de İl Genel Meclisi Başkanı Kenan Dursun, AK Parti İl Başkan Yardımcıları Uğur Yılmaz ile Ali Eyüpustaoğlu, eski İl Başkan Yardımcısı Giray Gülsoy, AK Parti Seçim İşleri Başkan Yardımcısı Ayhan Özçelik, mevcut İl Genel Meclis Üyeleri İrfan Ekmeçi ve Hikmet Özdilkural ile eski Gençlik Kolları Başkanı Ali Kıranoğlu il genel meclis üyeliği için başvuru yaptı.


 
 

Bakmadan Geçme