Güldefne çocuklara kucak açtı

Çocuklar Eğlenerek Öğrensinler, Öğrenerek Büyüsünler…

Ekranla değil, Akranlarıyla büyüsün çocuklar.
3-6 YAŞ ARASI ÇOCUKLARIMIZA KUCAK AÇTIK
Sevgi ,ilgi ve güvene dayalı kaliteli bir eğitimin yeni adresi olan Güldefne Kreş ve Gündüz Bakımevi 24-66 ay arası çocuklarımıza kucak açtı. 
Kemerköprü mahallesi Eski hastane caddesinde SGK, Emniyet Müdürlüğü ve Aktıp’a yakın mesafede  olan  ve 2018 yılında faaliyetine başlayan kreş özellikle çalışan anne babalar için de uygun  olan    07:45 ile 17:45    saatleri arası hizmet veriyor.
Bartın Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü bünyesinde olan Güldefne’de çocuklar Milli Eğitim Müdürlüğü e- okul sistemine kayıtları yapılarak ANAOKULU eğitimi veriliyor.
 
GÜLDEFNE KREŞ VE GÜNDÜZ BAKIMEVİ’NİN AMACI VE GAYESİ
Okul öncesi eğitimin önemine inanan eğitimli ve deneyimli kadromuz ile Bartın halkına ve gülen yüzlü çocuklarına mutlu, huzurlu, güvene dayalı sevgi dolu bir eğitim ortamı hazırladık.
Çocuklarımızın her şeyi en hızlı ve en çok algılayarak kişilik kazanmaya başladığı 3 ila 6 yaş arasıdır. Adam olacak çocuk yedisinde ne ise yetmişinde aynıdır sözünün artık tescillendiği günümüzde Güldefne Kreş ve Gündüz bakımevi olarak çocuklarınızın geleceğe en güzel şekilde yetişmesini sağlarken, diğer taraftan kendi yaşıtlarıyla beraber gerek oyun gerek sosyal aktivite ve gerekse sosyal sorumluluklarının farkındalığını onlara en güzel şekilde vermek için Çocuk Gelişimi konusunda bilgili, profesyonel ve güler yüzlü ekibimizle beraber sizleri bekliyoruz.
Öncelikli hedefimiz geleceğimizi emanet edeceğimiz çocuklarımızın, kendisi ve çevresiyle barışık, üretken ve özgüveni gelişmiş bilgili, ilim ve bilime yatkın, ahlaklı, edep ve terbiye çizgisini bilen, sosyal sorumluluklarının bilen ve aile hayatına önem veren, vatanını, milletini, bayrağını, devletini maddi ve manevi değerlerini bilen,  paylaşmayı, arkadaşlığı, dostluğu, kardeşliği bilen, kendi haklarını savunurken başkalarının haklarını da koruyacak küçük hanımefendiler ve beyefendiler yetiştirmektir.”
EĞİTİM ETKİNLİKLERİMİZ
MEB Okul Öncesi Eğitim Programı
-Değerler Eğitimi
-Görgü ve Nezaket Kuralları
-Tüzder Zeka Oyunları
-Türkçemizi Güzel Konuşma
-Yetenek Geliştirme
-Drama etkinlikleri
-Sorumluluk Bilinci Geliştirme
-İngilizce eğitimi
ÖZEL GÜLDEFNE KREŞ VE GÜNDÜZ BAKIMEVİ
Adres: Kemerköprü mahallesi Eski hastane caddesi no:45 Bartın Merkez
Telefon :0 378 228 14 53
Gsm    :0 544 287 67 98
www.guldefne.com
ınstagram:  guldefneanaokulu

 

Bakmadan Geçme