Hasan Basri Nalbant'ı kaybettik!

Kalp krizi sonucu hayatını kaybetti...

Bartın Dernekler Federasyonu (BARFED) önceki dönem başkanlarından Hasan Basri Nalbant, geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. 
BARFED tarafından taziye mesajı yayınlandı. 
“Bartın Dernekler Federasyonu (BARFED) önceki dönem başkanlarından Hasan Basri Nalbant'ın geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybettiğini büyük bir üzüntüyle öğrendik. Merhuma Allah'tan rahmet; ailesi, dostları, yakınları ve BARFED ailesine başsağlığı ile sabırlar diliyoruz.
 
BARFED Başkanı Zeynel Özsoy ise yayınladığı taziye mesajında şu ifadeleri yer verdi: 
 
"Değerli başkanımız Hasan Basri Nalbant'ın vefatını derin bir üzüntü içinde öğrendik. Kendini Bartın ve hemşehrilerine vakfeden biri olarak her zaman hayırseverliği, dostluğu, Bartın sevdalısıyla tanındı. Özellikle İstanbul'da yaşayan Bartınlıları bir çatı altında birleştirerek BARFED'in kurulmasında öncülük eden Nalbant, geride bıraktığı mirasla her zaman hayırla yad edilecektir. BARFED ailesi adına ailesine, yakınlarına ve tüm Bartınlılara baş sağlığı dileklerimi sunuyorum. Mekanı cennet olsun."
 
Hasan Basri Nalbant'ın cenazesi yarın öğle vakti Üsküdar Altunizade'de bulunan Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Camisinde kılınacak cenaze namazının ardından Karacaahmet Mezarlığı'nda defnedilecek.

 

 

Bakmadan Geçme