Hayvanlarına Kavuşmanın Sevincini Yaşadılar

Çalınan hayvanlarına kavuşan vatandaşlar büyük sevinç yaşadı.

Bartın'da köylerden çalınan ve jandarma ekipleri tarafından bulunan 25 büyükbaş hayvandan 15 tanesi sahiplerine teslim edildi.
Hayvanına kavuşan vatandaşlar büyük sevinç yaşadı.
Bartın'da önceki gün yapılan operasyonda bulunan 25 büyükbaş hayvandan 15 tanesi sahiplerime teslim edildi. Tutuklanarak cezaevine gönderilen V.S. isimli şahsın Kutlubeyyazıcılar köyündeki evinin önüne çok sayıda jandarma ekipleri ile birlikte hayvan sahipleri geldi. Jandarma tarafından isimleri okunan vatandaşlar hayvanlarını teslim alarak büyük mutluluk yaşadı. Çalındığı sırada gebe olan hayvanların doğum yapması nedeniyle buzağılarıyla birlikte gerçek sahiplerine teslim edildi.
BARTIN OLAY’DA GÖRDÜK
Çalınan hayvanına kavuşan ve onu kızı gibi seven Nevzat Karataş'ın eşi Döndü Karataş duygulandı. Karataş yaptığı açıklamada, "Üzülsem mi ağlasam mı bilemedim. Çok heyecanlıyım. Kayınpederimi kaybettikten sonra hayvanımızı da kaybetmiştik. İki acı üst üste gelmişti. Babamız geri gelmedi ama hayvanımız geri geldi. Buna şükür. Bartın Olay’ın haberini gördükten sonra jandarmaya gittik ve sonunda hayvanımız bulundu" diye konuştu.
Çalındığında gebe olan hayvanlarını buzağıları ile birlikte teslim alan Kenan Özcan da, 3 ay önce araziden çalınan iki gebe ineğinin bulunması nedeniyle jandarmaya ve tarım il müdürlüğü yetkililerine teşekkür etti.


 

Bakmadan Geçme