Hizmet seferberliğimiz sürecek

Filyos, Türkiye'nin enerji lokomotifi olacak, Bartın da en iyi şekilde bundan yararlanacak

AK Parti Bartın Milletvekili Adayı Yusuf Aldatmaz seçim irtibat bürosu açılışı ve halk iftarı için bulunduğu Amasra’da cadde cadde, sokak sokak gezerek esnaf ve vatandaşlarla birebir temaslarda bulundu. Amasra halkının yakından tanıdığı bir isim olan Aldatmaz, tarihi ve turistik ilçeye AK Parti iktidarları döneminde yapılan yatırımları hatırlatarak “Hizmet seferberliğimiz katlanarak sürecek” mesajı verdi.
AK Parti Bartın Milletvekili Adayları Yusuf Ziya Aldatmaz ve Turhan Kalaycı Amasra’da hizmete giren seçim irtibat bürosunun açılış törenine ve ardından halk iftarı programına katıldılar. Çekiciler Çarşısı esnafı başta olmak üzere Amasralılar tarafından yakından tanınan AK Parti Milletvekili Adayları Aldatmaz ve Kalaycı girdikleri her sokakta ilgiyle karşılandı. 
Amasra İlçe Başkanlığınca Kapalı Spor Salonunda düzenlenen iftar programı ise AK Parti adaylarının gövde gösterisine dönüştü. AK Parti Grup Başkanvekili ve Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, İl Başkanı Yaşar Arslan, Amasra ilçe örgütü ve bölge muhtarlarının tam kadro katıldığı programda salon tamamen dolarken birlik, beraberlik ve dayanışma örneği sergilendi. 
İftar programının sonrasında Gömü köyü ziyaretinde vatandaşlarla buluşan AK Parti Milletvekili Adayı Aldatmaz, Bartın genelinde olduğu gibi Amasra merkez, sahilleri ve köylerinin AK Parti iktidarında dev yatırımlarla donatıldığını ve  bu yatırımların katlanarak süreceğini söyledi.
“Hizmet seferberliğimiz katlanarak sürecek”
Amasra’nın gerek tarihi gerekse doğal güzellikleriyle Türkiye’nin önemli bir turizm merkezi olduğunu belirten Aldatmaz, “Dünyanın gözbebeği Amasra’mız bizlere Fatih Sultan Mehmet’in emaneti. AK Parti iktidarında Amasra’ya yapılan dev yatırımlar bu güzel ilçemizde turizmi canlandırdı. Hem kara yolu hem de deniz yoluyla yerli ve yabancı turistlerin ziyaret edebildiği güzel ilçemize ne yapsak az. Kimilerinin hayal dediği Amasra Tüneli, kimlerinin betona yatırım dediği Amasra Yolcu Limanı… Bugün ilçemize nasıl bir değer kattı herkesin malumu. Bu dev yatırımların yanında Amasra halkımızın hizmetine sunulan kamu binaları da birer inci gibi Amasra’mızı süslüyor. Kaymakamlık binamız başta olmak üzere AK Parti iktidarında Amasra’da hizmete alınan nice eser ilçe sakinlerine kaliteli ve konforlu hizmet sunulmasına imkan sağlıyor. Bu yatırımların yanında Amasra’da alt yapı çalışmalarından tarihi yapıların korunmasına ve Amasra’daki gizli tarihin gün yüzüne çıkarılmasına kadar birçok çalışma yapıldı, yapılmaya da devam ediliyor. Sadece Amasra merkezde değil, Amasra’mızın sahillerinde ve köylerinde yapılan yatırımlarda halkımızın takdirlerini kazandı. AK Parti’nin eser ve hizmet anlayışı ilimizin tamamını sardı. Kent merkezinde, ilçelerimizde, beldelerimizde ve köylerimizin tamamına önemli hizmetler götürüldü. Okullar, yollar, sağlık tesisleri, yurtlar, kamu binaları ve daha nicesine AK Parti döneminde imza atıldı. Elbette bu hizmetlerin ve yatırımların ilimize kazandırılmasında çok büyük emekleri bulunan AK Parti Grup Başkanvekilimiz Sn Yılmaz Tunç’a bizlerde teşekkür borçluyuz. Bu teşekkürü de kendisinden alacağımız bayrağı çok daha yukarıya taşıyarak ödeyeceğiz. Amasra ve Bartın halkının güçlü destekleriyle ilimizi Ankara’da 2 milletvekili ile temsil edecek, böylece Bartın için her hizmetin ve yatırımın takibini daha güçlü şekilde sürdüreceğiz. Bir kez daha huzurlarınızda söz veriyoruz. İnsanımızın nefes aldığı, yaşam sürdüğü, baca tüttürdüğü, toprağını işlediği her noktaya hizmet seferberliğimiz katlanarak sürecek. Bartın, Türkiye Yüzyılı’nda büyüyecek, güçlenecek. AK Parti’nin zaferi bir kez daha Bartın’ın zaferi olacak.” dedi. 
Filyos, Türkiye’nin enerji lokomotifi olacak, Bartın da en iyi şekilde bundan yararlanacak
Türkiye’nin son 21 yılda attığı dev adımların dünyada saygıyla karşılandığını kaydeden ve Türkiye’nin yakaladığı bu sinerjinin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde süreceğini sözlerine ekleyen Aldatmaz, temasları sırasında şu mesajları verdi: 
“Bir yanda Milli Savunma alanındaki dev hamleler, bir yanda enerjide dış dünyaya karşı bağımsızlığımızı ilan eden çalışmalar. Türkiye’miz Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde çok büyük meselelerini çözmekle birlikte çok büyük atılımlar gerçekleştirdi. Yerli ve milli otomobilinden yerli ve milli İHA’lara. Yerli ve milli gemilerden helikopterlere. Akıllı mühimmatlardan, insansız savaş uçaklarına… AK iktidarlar döneminde birçok alanda dünyayı imrendiren çalışmalara imza atıldı. Birkaç gün sonra Karadeniz gazı karaya çıkacak ve milli sisteme entegre edilecek. Enerji alanındaki gücümüz katlanacak. Bugün 10 bin kişiye istihdam sağlayan Filyos bölgemiz ülkemizin enerji lokomotifi olacak. Bartın’ımızda bölgesel avantajını kullanarak bu imkandan en iyi şekilde yararlanacak. Atılan bu dev adımların ortaya koyduğu güçlü Türkiye gerçeği ile ne kadar iftihar etsek az. AK Parti kadroları Türkiye’yi çok daha güçlü yarınlara ulaştırmaya kararlı. Halkımızda Cumhur İttifakına vereceği destekle güçlü Türkiye için iradesini bir kez daha ortaya koyacak. Türkiye’nin gelişmesinden, büyümesinden rahatsız olanlara karşı 14 Mayıs 2023 seçimleri ne kadar büyük bir öneme sahip hepimiz farkındayız. Halkımız büyük fotoğrafı görüyor. 14 Mayıs günü sandığa giderek bir kez daha güçlü Türkiye için oyunu kullanacak ve AK Parti’ye olan güvenini, desteğini gösterecek. Türkiye Yüzyılı hepimizin yüzyılı olacak.”

Hizmet seferberliğimiz sürecek
Hizmet seferberliğimiz sürecek
Hizmet seferberliğimiz sürecek
Hizmet seferberliğimiz sürecek
Hizmet seferberliğimiz sürecek
Hizmet seferberliğimiz sürecek

Bakmadan Geçme