Hükümet konağı hizmete açıldı

Tüm resmi kurumlar tek çatı altında

Amasra Hükümet konağı hizmete açıldı
4'ü hariç tüm resmi kurumlar yeni binaya taşındı. Amasra’nın tarihi dokusuna uygun olarak 3 katlı inşa edilen Hükümet Konağında tüm resmi kurumlar hizmet verecek. Amasra’dan Kaleşah Mahallesine çıkan yol güzergahı üzerinde bulunan Hükümet Konağı konumu dolayısıyla geniş bir alanda bulunuyor. İlçe Milli Eğitim, ilçe Gençlik ve spor müdürlüğü, ziraat odası ve Noter hariç tüm resmi kurumlar yeni binada hizmet vermeye başladı. Amasra kaymakamlığından yapılan açıklamada, 23 Mayıs 2022 Pazartesi gününden itibaren; Kaymakamlık, Amasra Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, İlçe Mal Müdürlüğü Milli Emlak Şefliği, İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü, İlçe Müftülüğü, İlçe Nüfus Müdürlüğü, 
İlçe Özel İdare Müdürlüğü, Amasra Köylere Hizmet Götürme Birliği ve Muhtarlar Derneği yeni tamamlanan Amasra Hükümet Konağına taşınarak hizmet vermeye başladığı belirtildi. 
İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü, Ziraat Odası ve Noter 30 Mayıs 2022 tarihinden itibaren taşınma işlemlerinin tamamlanmasının ardından yeni Hükümet Konağında hizmet vermeye başlayacak. Yeni binanın hizmete girmesi ile Amasra halkı tüm resmi işlerini tek çatı altında yapabilecek. 

Hükümet konağı hizmete açıldı

Bakmadan Geçme