İki noktada çalışmalar başlıyor

Adalet Komisyonu Başkanı ve AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç iki noktada yapılacak çalışmalar için açıklamada bulundu.

Özel İdare Kavşağı ve Türbe Yolu arası için beklenen sözleşme tamam
Adalet Komisyonu Başkanı ve AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Bartın Çevre Yolunun Özel İdare Kavşağı ve Türbe Yolu arasındaki kesiminin yapım sözleşmesi imzalandığını ve Amasra Ahatlar Tabiat Parkı 2. Etap çalışmalarına başlanacağını açıkladı.
Tunç, Bartın Çevre Yolunda Hastane kavşağı, şehitlik köprüsü, türbe mevkii arasındaki kesiminin tamamlandığını, 27 Temmuz tarihinde ihalesi yapılan türbe mevkiinden özel idare kavşağına kadar olan kesiminin ihale sürecinin kesinleşerek müteahhit firma ile sözleşmenin imzalandığını 12 milyon TL yaklaşık maliyetli yatırımın 8 Milyon TL'ye ihale edildiğini söyledi. Yılmaz Tunç “İhale kapsamında 4 ay içerisinde 27 bin 104 ton plent-miks alttemel ve plent-miks temel yapılacak, 28 bin metrekare BSK bölünmüş yol yapılacak” dedi.
“Ahatlar Tabiat Parkı 2. Etap çalışmalarına başlıyoruz”
Amasra Ahatlar Tabiat Parkı 2. Etap çalışmalarına başlanacağını da ifade eden Tunç “Ahatlar Tabiat Parkı 2. Etap İhalesi 28 Eylül’de Bartın İl Özel İdaresi’nde yapılacak. 1. Etap çalışmaları tamamlanan Ahatlar Tabiat Parkı 2. Etabı kapsamında, ahşap kaplama su deposu, yağmur barınağı, kamelya, ahşap kaplama çeşme gibi tabiat parkını zenginleştirecek uygulamalar yapılacak. Bu yatırımlar Bartın’ımıza ve Amasra’mıza hayırlı olsun” şeklinde konuştu.

Bakmadan Geçme